Pattanásig feszültek az indulatok: Feljelentést tett Tóth Vera, miután kínos dolog derült ki a férje kisboltjáról

Tóth Vera szerint a nevét jogtalanul használták fel, így a hatósághoz fordult.

Tóth Vera és párja a Magyar Falu Program keretében 39 millió forint támogatást kapott, hogy Palkonyán kisboltot nyissanak – erről közölt pár napja videót a Momentum.

Tóthnak és férjének, Pauli Zoltánnak mellesleg nem ez az első vállalkozása a településen. Korábban már nyitottak egy helyi alapanyagokból dolgozó vidéki lakáséttermet Palkonyha néven, valamint panziót is működtetnek.

Tóth Vera reagált a videóra

Az énekesnő a közösségi oldalán cáfolta az értesülést, miszerint a szóban forgó kisboltban részesedése lenne, sőt, elmondása szerint közös családi cégük sincs a férjével. Közölte, hogy feljelentést tett a történtek kapcsán.

Idéztük a Facebook-bejegyzését:

„Közlemény:

A tegnapi napon, Tompos Márton, a Momentum Mozgalom alelnökének Facebook oldalán megjelent videóra reagálva:

Férjem, Pauli Zoltán más pályázókkal együtt a Magyar Falu Program pályázatán tisztességes úton indult mint, ahogy azt mindig is tette az elmúlt 20-évben.

A videóban említett kisboltban részesedésem nincs, közös családi cégünk nincs, önálló, saját cégem tevékenységi köre az előadóművészi szakmámhoz kapcsolódik.

A videóhoz tartozó posztban a nagyobb figyelemfelkeltés érdekében és további hangulatkeltés céljából nevem felhasználásra került jogtalanul, ezen tevékenységre vonatkozóan

a feljelentést a mai nap folyamán megtettem a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Kérem a sajtó munkatársait, hogy tartózkodjanak a hírnevem további megsértésétől, illetve rágalmazástól azzal, hogy rám vonatkozóan valótlant kommunikálnak a videóhoz kapcsolódó poszt alapján, s cikkükhöz fotómat ne használják!

Köszönettel,

Pauli-Tóth Veronika”

(Tóth Vera/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek