Felgyulladt az internet Orbán új TikTok-videójától: Furcsa dolgokat mondott a miniszterelnök Azahriahról

Egyre furcsább dolgok történnek Orbánéknál.

Valami tényleg nagyon nem stimmel a Fidesz háza táján a kegyelmi botrány óta. A kormányzó párt kétségbeesetten próbálkozik különösebbnél különösebb akciókkal, hogy valahogy megpróbálják visszaszerezni a kezükből kicsúszott irányítást – nem túl nagy sikerekkel.

„Van ez a param-param”

Erre enged következtetni az is, hogy Orbán Viktor TikTok-csatornájára felkerült egy egészen különös friss videó, amelyben többek között a kormányfőtől is megkérdezik, hogy „melyik dalt hallgatta meg utoljára?”.

„Van ez a param-param, nem tudom, hogy kell pontosan mondani.

Ez az új csillag, az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, azt időnként meg szoktam nézni. Tegnap este is megnéztem, a futballpályás verziót szeretem a legjobban”

– mondta a miniszterelnök az erősen kormánykritikus előadó RAMPAPAPAM című dalára utalva, amelyben egyébként Azahriah csak közreműködik.

Deutsch Tamás teli torokból üvöltözik az autóban

A szokatlan videóból azt is megtudhatjuk, hogy Szijjártó Péter a szívének kedves Neoton 220 felett című számát, Deutsch Tamás pedig a Tankcsapda válogatását pörgeti.

„Valamennyi számukat ismerem, és amikor autózom, teljes torokból éneklem is őket.

Az unokáim legnagyobb bánatára”

– vallotta be a kormányzó pártok EP-listavezetője.

Videó:

@viktor_a_tiktokon Mindenkinek, aki szereti! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Azahriah #Neoton #Tankcsapda ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Megírtuk, hogy érdekes dolgok derültek ki Azahriah és Orbán kapcsolatáról: a miniszterelnök TikTok-oldaláról ugyanis a közelmúltban eltűnt Azahriah egyik videója. Az énekes az esettel kapcsolatban azt mondta, ez több mint gyanús.

„Van benne egy rossz szájíz, hogy akkor

mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk”

– nyilatkozta korábban az esetről az énekes.

(Orbán Viktor/TikTok)

Valódi Hírek