Mi történt? Furcsa dolgok jutottak Szijjártó Péter eszébe Csepregi Éváról

Még Curtisnek is üzent a miniszter.

Szijjártó Péter szombat este Csepregi Éva életműkoncertjén járt a Papp László Budapest Sportarénában. Amint írtuk, nem csak Szijjártó Csepregi iránti rajongása töretlen, az énekesnő is beállt a sorba: szerelmi vallomással felérő hűségesküt tett a Fidesznek.

A szombat esti találkozás örömére közös fotó is készült a backstage-ben, amelyet természetesen posztolni is kellett, de valahogy beleszőve a baloldali médiáról vallott kormányzati elképzeléseket.

Nem volt egyszerű feladat, de a külügyminiszternek sikerült összekötnie a szezont a fazonnal.

Szijjártó Péter posztját változtatás nélkül közöljük.

„A fiaim már azt sem tudják, mi az, hogy magnó meg kazetta. Pedig nekem még sok volt, mármint kazettából,

a legtöbb persze a Neoton Famíliától.

Rongyosra hallgattam a Nyár vant, a Tinidalt, az I love you-t, a Yo-yot, a Holnap hajnaligot, a Santa Mariat és a Párizsi lányt.

Mindig is nagy Neoton-rajongó voltam, a Kispest-Honvéd posztere mellett ott volt a szobám falán az ő képük is. Akkor még

gondolni sem mertem, hogy kedvenc énekesnőm, Csepregi Éva egyszer még nyilatkozni is fog rólam.

Arról pedig végképp halvány lila (bocs, Curtis…😄) fogalmam sem volt, hogy a baloldali médiavilág egy része egy rólam mondott pozitív mondatnak fogja betudni a Művésznő jól megérdemelt állami kitüntetését, elfeledve (eltagadva) egy több évtizednyi (pop)kultúrát meghatározó életművet.

Csepregi Éva a magyar popzene történelmének meghatározó alakja, tíz- és százezrek nőttek fel az ő dalait dúdolva-énekelve, szerénysége, a zene és a közönség iránti alázata a mai napig magával ragadó.

Fantasztikus volt a tegnapi életmű koncert is, nem véletlenül telt meg újra a Sportaréna.

Köszönjük a sok slágert, a megannyi élményt!”

(Szijjártó Péter / Facebook)

Valódi Hírek