Mi a fene történt? Szőrén-szálán eltűnt Orbán videója, most már nagyon szégyelli

Az Azahriahra utaló kisfilm már nem elérhető.

Hirtelen eltűnt Orbán Viktor TikTok-oldaláról az a videó, amely alatt Azahriah egyik dala szólt. A kormányfő egy „telt házas poén”-nal akarta szórakoztatni a követőit, a kommentszekcióban azonban útba igazították a politikust.

A hozzászólások egy része >>ITT<< visszaolvasható, a videót azonban a jelek szerint elveszett.

Az Index mellesleg érdeklődött a történtekről. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke állítása szerint a videót már decemberben eltávolították Orbán TikTok-oldaláról. Mindenesetre a dolgok jelenlegi állását tekintve nem valószínű, hogy a kormányfő Azahriah nagy sikereket aratott dalaira fog táncolni a közeljövőben a közösségi oldalon.

A fiatal tehetség is részt vesz a pénteki demonstráción

Azahriah, Osváth Zsolt, valamint Pottyondy Edina is ott lesz február 16-án, pénteken a Hősök terén. A demonstráción a Nemakarokbeleszólni Instagram-oldal készítőinek, három édesanyának felhívásából várják mindazokat, akik az áldozatok hangját erősítve emelnek szót az elmúlt napok eseményei kapcsán.

Nem kizárt, hogy a videót nem decemberben, hanem az utóbbi napokban törölték Orbán oldaláról Azahriah kiállása miatt.

Mint ismert, Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter a múlt hétvégén bejelentette a lemondását egy súlyos kegyelmi ügyből kipattant botrány miatt. Novák tavaly megkegyelmezett a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének. Ő tudott a volt intézményvezető botrányos viselkedéséről, a rá bízott gyermekek molesztálásáról.

Valódi Hírek