Most érkezett: Nyomozást rendeltek el a súlyos korrupciós ügybe keveredett polgármester ellen (+videó)

Itt a vége.

Megírtuk, hogy Szarvas Róbert Norbert, Bácsszőlős polgármestere „magától értetődőnek” tartja, hogy beköltözött az EU-s pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba, amelyet egyébként 45 millió forint uniós pénzből hozták rendbe a településen – hívta fel a figyelmet korábban Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Az eset azért is figyelemre méltó, mert

a faluban orvos sincs.

A polgármester megindokolta tettét

„B*szd meg, valahol laknom kell!”

– válaszolta korábban Szarvas Róbert Norbert polgármester Hadházy Ákosnak, amikor a politikus arról kérdezte, miért lakik az orvosi lakásban. Hadházy videót is készített a nem mindennapi jelenetekről, amelyet a Facebookon megosztott bejegyzéséhez mellékelt.

Nem tett eleget a felszólításnak

A polgármester nem volt hajlandó kiköltözni az ingatlanból, annak ellenére sem, hogy erre felszólította a körjegyző, majd többször a képviselő-testület, utána pedig a kormányhivatal is. Mindössze annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel.

Nyomozás indult Szarvas Róbert Norbert ellen

Hadházy Ákos friss posztjában újabb fejleményekről számolt be az üggyel kapcsolatban. Többek között azt írta, a polgármester ellen hivatali visszaélés miatt nyomozást rendeltek el (!).

A politikus bejegyzését alább közöljük:

„Hivatali visszaélés miatt elrendelték a nyomozást Bácsszőlős polgármestere ellen,

aki egyszerűen beköltözött az EU-s pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba (mert orvos az nincs).

Persze mivel a polgármester hűséges alattvalója és aktivistája a Fidesznek, a rendőrség nem fogja elsietni ezt a »bonyolult« ügyet. Így a polgármester elindulhat a választáson és meg is nyerheti azt,

elég lesz majd lemondani évek múlva, amikor elítélik.

Az országban az elmúlt hetekben megindult valami. De tudnunk kell: valódi változás csak akkor lesz, ha az EU-s támogatásokkal megvett/megzsarolt polgármesterek aktivista hálózatát ellensúlyozó valódi ellenzéki hálózatot hozunk létre.

Az előzmények itt: https://fb.watch/rhYSf1S6kR/

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek