Itt a súlyos videó: Roppant kínosan magyarázkodik a menekülő polgármester a bődületes korrupciós ügyben

Szarvas Róbert Norbert bemondta: valahol laknia kell.

„B*szd meg, valahol laknom kell!” – válaszolta Szarvas Róbert Norbert polgármester Hadházy Ákos független képviselőnek, amikor a politikus arról kérdezte, miért lakik az orvosi lakásban. Hadházy videót is készített a nem mindennapi jelenetekről, amelyet a Facebookon megosztott bejegyzéséhez mellékelt.

Az ellenzéki képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy a polgármester „magától értetődőnek” tartja, hogy beköltözött az EU-s pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba. Azt egyébként 45 millió forint uniós pénzből hozták rendbe Bácsszőlősön. Hozzátette, a faluban viszont orvos sincs, rendelésre is csak két órában jár át az orvos 8 kilométerről.

Hadházy Ákos arról is írt, hogy a polgármester viszont nem hajlandó kiköltözni. Erre egyébként felszólította a körjegyző, majd többször a képviselő-testület, utána pedig a kormányhivatal is. Azt írta, annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel.

Hadházy Ákos bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

„B.SZD MEG, VALAHOL LAKNOM KELL ! – MONDTA A POLGÁRMESTER, AKI magától értetődőnek tartja, hogy BEKÖLTÖZÖTT AZ EU-S PÉNZBŐL FELÚJÍTOTT ORVOSI SZOLGÁLATI LAKÁSBA. Ottjártamkor, hétköznapi délelőtti órában is ott találtam.

‼️Ez is hungarikum: Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből felújították a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást.

Orvos azonban nincs ebben a faluban sem, rendelésre is csak kétszer két órában jár át az orvos 8 kilométerről.

A fideszes polgi így úgy gondolta, a legjobb, ha ő illegálisan beköltözik a felújított kecóba.

❗️Kiköltözni viszont nem hajlandó, hiába szólította fel erre először a körjegyző, aztán többször a képviselő testület, majd a kormányhivatal is. Annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel.

Ezzel »csak« két baj van:

az alpolgármesternek fogalma sincs, hogy került az aláírása az iratra, másrészt erre a szerződésre nem kapott felhatalmazást a polgármester a képviselő testülettől.

A polgármester amúgy lehet, hogy orvosnak képzeli magát, amiben csak annyi az »igazság«, hogy volt felesége valóban orvos volt. Azonban már régen, a szolgálati lakás rendbetétele előtt elváltak, a doktornő külföldre távozott
A fideszes elöljáró nyilván azért meri ezt megtenni, mert

jóban van a térség országgyűlési képviselőjével, Bányai Gáborral.

Semmi különös Szarvas Róbert csak egy tagja annak a fideszes aktivista hálózatnak, amelyet EU-s pénzekből megvett, vagy EU-s pénzekkel megzsarolt polgármesterek ezrei alkotnak. Ezek a kiskirályok tudják, hogy csak akkor engedi nekik a Fidesz valami EU-s pénz elnyerését, ha a falu a Fideszre szavaz – ezért mindent meg is tesznek érte.

Az ellenzék akkor fog győzni, ha megtalálja és hálózatba szervezi az ellenálló embereket ezeken a településeken – mert vannak ilyenek, még az ilyen »Isten háta mögötti« helyeken is.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek