Fülig szerelmes Tóth Gabi: Itt a legfrissebb fotó a cukormázas párosról

Tóth Gabi párjával, Papp Máté Bencével töltött fel közös fotót.

Tóth Gabi fülig szerelmes, legalábbis erről árulkodik az egyik friss Instagram-bejegyzése, amelyen párjával, a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével látható.

Mi a helyzet mostanában Tóth Gabival?

Pár hete arról írtunk, hogy az énekesnőn saját bevallása szerint a szívinfarktus tüneteihez hasonló pánikbetegség hatalmasodott el. A híresség nemrég vált el Krausz Gábortól, rövidesen pedig felvállalta kapcsolatát a Fricska Táncegyüttes tagjával.

A sztárséf szerint a válás békésen zajlott. Ha nem a reggeli órákban lett volna a tárgyalás, még koccintottak is volna egyet – fogalmazott korábban Krausz, aki táncpartnerével, Mikes Annával vigasztalódott a történtek után.

Az énekesnő gerincproblémákkal küzd

Nemrég arról posztolt, hogy komoly egészségügyi problémákkal kell szembenéznie.

„Elérkezett az a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy orvoshoz menjek. Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól”

– vallotta be.

Tóth Gabi azt is megosztotta, hogy hetente háromszor jár csontkovácshoz, újra táncol, rengeteg fellépést vállal, ám nagyon oda kell figyelnie, hogy bírja az iramot.

Idéztük Tóth Gabi friss posztját:

„Mindegy, hogy mit, meddig, mikor… mindegy hányszor törtek össze a múltban, mindegy , hogy nem hittek neked, ha érzed, hogy élsz..

Mert van, amikor már az is elég, ha csak 1 napra érezheted.. ha megengeded magadnak, ha elhiszed, hogy nem vagy idióta , hogy igen is szerethető vagy és ez neked is jár, akkor az az egy nap lesz minden napod!

amikor egyszerűen csak jó🙌

Ez minden nehézséget megér, felülír ✨

#hiszekbenned #hiszekneked✨🌿❤️”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

(tothgabi/Instagram/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Szívecskéket küldenek egymásnak: Mi történt Tóth Gabi és Krausz Gábor között?

Valódi Hírek