Tóth Gabi megrendült: Az énekesnő súlyos betegséggel küzd, teljesen összetört (+videó)

Tóth Gabi megrázó vallomást tett: az énekesnő arról beszélt, hogy annyira megviselte a válása körüli felhajtás, hogy a szívinfarktus tüneteihez hasonló pánikbetegség hatalmasodott el rajta. Részletesen beszélt mindenről.

A Ripost írt róla, hogy Gabi a Mutasd magam című podcastban arról vallott, hogy nehéz rázós időszakon van túl, és az elmúlt két évet a médiában karaktergyilk0sságként élte meg, ezért pánikbeteg is lett.

„Nehéz volt erősnek mutatni magam a Hanni előtt. Sokan elfelejtették, hogy van otthon egy három éves kislányom,

aki azt látja otthon, hogy anya sír”

– mondta Gabi, hozzátéve: annyi bántás érte, hogy még ő maga is eltávolodott a valódi énjétől. Az énekesnő azt is bevallotta, hogy a legjobban azok a vádak viselték meg, amikor csalfa feleségnek titulálták, vagy amikor az új dala miatt plagizálással vádolták. Gabi elismételte, ő is hibázott, mégpedig abban, hogy a külvilágnak azt mutatta, minden rendben van. Ám később már pontosította kijelentését, mondván, azért tett így, mert másokon is ezt látta.

Tóth Gabi pánikbeteg lett

„Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én ezt letisztáztam (?), tehát nem történt az, hogy én egy viszonyba keveredtem volna és közben a férjemmel együtt éltem. Ilyen nem történt és ez nagyon bántott. Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget”

– panaszkodott Gabi, megjegyezve, a szívinfarktus tüneteit előidéző pánikbetegség lett úrrá rajta a válása körüli botrány miatt.

„Jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban.

A megfelelési kényszer összeroppantott. Meg ez a két éve tartó lejáratás”

– mondta megrendülten Tóth Gabi, aki azt is kijelentette, az évek során azzal hibázott a legnagyobbat, hogy tökéletes akart lenni, és azt szerette volna, hogy őt mindenki szeresse.

Videó:

Valódi Hírek