Itt a vége: Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai hivatalosan is különváltak

A sztárséf megosztott pár részletet a történtekről.

A Hot! Magazin egyik olvasója szúrta ki a napokban Tóth Gabit és Krausz Gábort a Szentendrei Járásbíróságnál. Utóbbi a lapnak elárulta, hogy

még karácsony előtt hivatalosan elváltak az énekesnővel.

„Teljes békességben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen problémás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is közösen nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg”

– fogalmazott a séf.

Hozzátette, hogy egy kicsit keserű a szájíze, „mert ez azt jelenti, hogy valamilyen szinten megbukott. A válás azt mutatja, hogy valami nem sikerült, és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, legalábbis én biztosan, nem szeretek veszíteni, és ez egy picit olyan…”

Mint mondta, kívánja volt feleségének, hogy találjon rá a boldogság, sőt közölte: ha nem a reggeli órákban zajlott volna a tárgyalás,

még koccintottak is volna egyet.

A két híresség augusztusban jelentette be: 6 együtt töltött év után külön utakon folytatják az életüket. Némi titkolózás után Tóth Gabi felvállalta új kapcsolatát a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bencével, akivel már többször színpadra lépett.

Krausz időközben új vizekre evezett, a Dancing with the Stars című műsorban csillogtatta meg tánctudását Mikes Anna oldalán, akivel a próbák alatt közeli kapcsolatot alakított ki. A páros nemrég Ausztriában pihente ki a vetélkedő fáradalmait.

Krausz a lapnak arról is nyilatkozott, hogy mi van közte és táncpartnere közt. Elmondása szerint már a kezdet kezdetén tudták, hogy össze fogják boronálni őket. A séfnek saját bevallása szerint szüksége volt arra a rengeteg beszélgetésre és lelki támaszra, amelyet Mikes nyújtott neki a felkészülés alatt.

Hozzáfűzte, a vetélkedő vége óta is szoros a kapcsolatuk, sokat beszélgetnek, járt Mikes egyik táncóráján is, ahol a gyerekek nagy szeretettel fogadták őt.

(via borsonline.hu/Nyugati Fény)

Kapcsolódó cikk:

https://nyugatifeny.hu/2023/12/25/toth-gabi-a-fricska-fiuval-karacsonyozott-ekozben-a-kislannyal-krausz-gabor-volt

Valódi Hírek