Hirtelen felbukkant a gerincműtéten átesett Gulyás Gergely: Itt a furcsa fotó

A Stratégiai Kabinet üléséről posztolt fotókat Gulyás Gergely szerdán.

Mint ismert, a kancelláriaminiszter gerincfájdalmak miatt műtéten esett át még februárban. Eleinte sem ő, sem a kabinet nem nyilatkozott az operáció körülményeiről, ám a tárcavezető a múlt héten elárulta, hogy miért volt szükség a beavatkozásra.

Újra kellett tanulnia járni

A műtét jól sikerült, de újra kellett tanulnia járni, jelenleg bottal magabiztosan közlekedik és rehabilitációra jár. Gulyás saját bevallása szerint nyáron már futni és focizni szeretne, bízik a mihamarabbi felépülésben.

A tárcavezető korábban úgy nyilatkozott, hogy húsvét után visszatér a kabinet- és kormányülésekre. Szerdán a Stratégiai Kabinet ülésén vesz részt a kancelláriaminiszter.

A stratégiai kabinetről

Ahogy decemberben beszámoltunk róla, átalakultak a kormánykabinetek, így a Stratégiai és Családügyi, a Gazdasági, a Növekedési és Versenyképességi és a Nemzetpolitikai Kabinet helyett immár

  • Stratégiai Kabinet,
  • Nemzetpolitikai Kabinet,
  • valamint Gazdasági Kabinet

tevékenykedik.

Kapcsolódó: Váratlant húzott Orbán, kicsavarta a hatalmat Varga Mihály kezéből

Íme Gulyás Gergely friss fotói

A kancelláriaminiszter Navracsics Tibor területfejlesztésért is felelős miniszterrel, valamint Nagy Jánossal, a miniszterelnök személyi titkárával pózolt egyik legújabb fotóján. A miniszter a megszokottnál rövidebb hajjal, ugyanakkor kipihentebb arccal látható a képeken.

(Gulyás Gergely/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek