Eltitkolták Orbánék, de kibukott: Kónya Endre szülőfalujában nyaralt egy fideszes vezető tavaly (+fotó)

A DK derítette ki Lánszki Regő kiruccanását.

A bicskei ped0filsegítő, Kónya Endre szülőfalujában, ráadásul ugyanabban a luxuskastélyban nyaralt Lázár János építési és közlekedési miniszter államtitkára, mint Novák Katalin volt köztársasági elnök – derítette ki a Demokratikus Koalíció.

Novák mindössze pár hónappal azután pihent meg a kastélyban, hogy kegyelmet adott Kónya Endrének. Lánszki Regő államtitkár egy Facebook-bejegyzés szerint 2023 júniusában üdült az erdélyi Zabolán, míg Novák Katalin 2023 augusztusában – áll a lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.

Ennek ellenére az Orbán-kormány összes minisztériuma azt válaszolta a DK írásbeli kérdéseire, hogy fogalmuk sincs arról, mely kormánytagok nyaraltak már Kónya Endre szülőfalujában.

A Demokratikus Koalíció szerint nincsenek véletlenek, igenis létezik az orbáni ped0filhálózat.

Hiszen miért titkolta el az Orbán-kormány, hogy Lázár János államtitkára, Novák Katalinhoz hasonlóan szintén Zabolán nyaralt?

Vajon az Orbán-kormány hány tagja visszatérő vendég még Kónya Endre szülőfalujában? Miért olyan fontos Zabola az Orbán-kormánynak, ahol

a kastélyszállót üzemeltető családot Lévai Anikó révén szoros barátság fűzi Orbán Viktor családjához?

– tették fel a kérdést.

Nincsenek véletlenek az Orbán-rendszerben. Az orbáni ped0filhálózatot ismerjük, és a kormányváltás után ki fogjuk söpörni az országból! – hangsúlyozta Kálmán Olga.

Valódi Hírek