Elképesztő részleteket árult el a Nemzetiben megsérült Szász Júlia a borzalmas balesetéről

Szász Júlia, a Nemzeti Színházban balesetet szenvedett színművész interjút adott.

Durva hallucinációi voltak a Nemzeti Színházban megsérült Szász Júliának. A művész a balesetet követően csak annyit érzékelt, hogy nem tud mozogni.

Egy pillanat erejéig azt hitte, meghalt, de csupán a hatalmas adag ketamin okozta a hamis érzetet. Amikor kiment a gyógyszer hatása, akkor

érzékelte, hogy valami nagy baj történt

– részletezte a hvg.hu-nak adott friss interjújában.

Mi történt a Nemzetiben?

Megírtuk, hogy tavaly novemberben baleset miatt félbe kellett szakítani a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadását.

Két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani őket.

Műtétre volt szükségük,

de állapotuk stabilizálódott.

Február elején arról írtunk, hogy a két művész egyelőre dolgozni sem tud, várhatóan az idei évadban egyikük sem tér már vissza a színházba. Horváth Lajos Ottónak súlyosan megsérült a keze, egy színházi bennfentes szerint nem úgy gyógyul, ahogy várták.

Kapcsolódó: Megrázó hírek érkeztek a Nemzeti Színház megsérült színészéről

Szász Júlia rehabilitációra jár

Ahogy friss interjújában megosztotta, kórházi rehabilitáción vesz részt, a minap betegség miatt nem tudott elmenni a kezelésre. Emellett pszichológushoz is jár, ezt online „lezavarták” – mondta a színésznő.

Hozzátette, a terápia sokat segít neki a történtek feldolgozásában, fantasztikus szakemberrel dolgozik együtt.

Mik a tervei?

A színművész arról is szót ejtett, hogy pár hete felvillanyozta egy ötlet. Kitalálta, hogy elkezd egy mentálhigiéniás szakember képzést. Megjegyezte, azóta kissé alábbhagyott a lelkesedése ezzel kapcsolatban.

Elárulta, sokszor saját magát korlátozza, nem hiszi el, hogy mennyi mindenre képes lenne. Mint mondta, ezen már fejben elkezdett változtatni.

A baleset ugyanakkor felerősítette benne azt az érzést, hogy az emberi élet igen törékeny. Hangsúlyozta, nem szabad félni, érdemes belevágni az elhatározott célokba.

A színésznő saját bevallása szerint a baleset előtt is érezte, hogy

a kiégés tüneteit produkálja, sokszor nehéz volt színpadra állnia.

„Azt éreztem, hogy csak egyre rosszabb lesz, fullasztó volt. Cserhalmi mondta, hogy amióta a pályán van, nem volt még ilyen nehéz színésznek lenni”

– fogalmazott az interjúban, hozzáfűzve, hogy már a baleset előtt is a változás irányába kacsingatott, a történtek azonban felgyorsították egy kicsit a folyamatot.

„Mennyi volt a legnagyobb pénz, amire nemet mondtál?”

– vetette fel az interjút készítő Varga Ferenc.

Szász Júlia elárulta, hogy felajánlották neki egy nagy pénzből készülő nagy film nagy főszerepét, amire végül nemet mondott.

Kapcsolódó:

Fordulat a Nemzetiben történt baleset után: Most van bajban Vidnyánszky Attila

Valódi Hírek