Fotókkal: Különös helyen romantikázott feleségével Lázár János az ünnepek után

Egy kis szabadságra volt már szüksége.

Lázár János építési és közlekedési miniszter Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit arról, hogy mivel töltötte a hosszú hétvégét. A miniszter bejegyzéséből kiderült: leginkább a „szabadság” és a „szerelem” töltötték ki ki idejét római vakációja során.

Felvetődik, talán a miniszter idehaza nem érezte kellőképp a „szabadság” szellőjét, ugyanis úgy döntött, ő nem a Manasz kirgiz őseposzt vagy a mongolok közös ázsiai hun eredetét fogja kutatni, ahogy Kövér László házelnök tette, hanem inkább Olaszország fővárosába látogatott el, hogy alaposan szemügyre vehesse, mi is történik a „hanyatló Nyugaton”.

„Római vakáció

Főszerepben: szabadság, szerelem”

– írta bejegyzésében Lázár, aki egy fotóalbumot is mellékelt a vakációról, amelyen az látható, miként romantikázik a feleségével.

A fotók alapján az is kiderült, hogy Lázár megtekintette szinte valamennyi helyi nevezetességet a feleségével. Jártak ugyanis többek között a Trevi-kútnál és a Colosseumnál is.

Mint ismert, Lázár János nagyon nem kedveli Bécset. Ugyan az osztrák fővárost a világ legélhetőbb helyének tartják, a miniszter korábban egy saját maga által készített „oknyomozó anyagban” „feltárta”, mivé is züllött a város a „beengedett migránsok” miatt.

Megírtuk, hogy nem Lázár az egyetlen, akinek egy kis „szabadságra” volt szüksége a nemzeti ünnepekkor. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Romániában kapcsolódott ki, míg Nagy István agárminiszter Kenyában avatott mintafarmot március 15-én.

Kapcsolódó:

Mi a baj? Szijjártó Péter váratlanul Romániába menekült március 15-én (+videó)

Kiderült, ki az az ázsiai huszár, aki magyar mentében áriázott Orbán március 15-ei hegyibeszéde előtt

Valódi Hírek