Ungár Péter visszaszólt Donáth Annának: Amikor a Momentum pedofideszezett, nem érzett hányingert?

Áll a bál.

Beszámoltunk róla, hogy nagyszabású országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció, hogy felvilágosítsák az embereket arról, hogy a bicskei pedofilbotrány fő felelőse Orbán Viktor.

A DK 800 óriásplakátot helyez ki szerte az országban,

Budapesten és vidéken egyaránt, minden megyében, városokban, falvakban, forgalmas utak mellett, de citylight plakátokkal is lehet majd találkozni.

Az ügyben megszólalát a Momentum mutyigyanús körülmények között megválasztott elnöke, Donáth Anna is, aki szombaton egy Gyurcsány Ferenctől ellopott fényképet rakott ki az oldalára a DK plakátjáról, a kép alatt pedig hosszan gyalázta saját választási szövetségesét, a Demokratikus Koalíciót.

Donáth a kirohanásában úgy fogalmaz: „hányingere van” a DK plakátjaitól, mert az szerinte „gyűlöletkeltő” és „feleslegesen bántó”. A Momentum elnöke szerint „politikailag és erkölcsileg is tarthatatlan”, hogy a DK a Fideszt teszi felelőssé a pedofilbotrány miatt.

Ezek után jött vasárnap Ungár Péter, aki nagyon kínos dologra emlékeztette Donáthot: alig pár napja pont a Momentum-frakció volt az, amelyik a Fideszt pedofilozta, amikor „Stop Pedofidesz!” feliratú matricákat ragasztottak a laptopjaikra, és úgy jelentek meg a parlamenti ülésen.

.

Ungár Péter most azt írja:

„Ha Donáth Anna hányingert érzett az >>Isten? Haza? Pedofil!<< plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum frakció >>Stop Pedofidesz!<< feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?

Felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja.

Az LMP egy valamit kér a választóktól: ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak.”

Valódi Hírek