Becsapott a meteor: Megszólalt Magyar Péter az ellene indított feljelentésekről

Lesz folytatás.

A Nyugati Fényen mi is folyamatosan beszámolunk Magyar Péter aktuális írásairól, ugyanis az üzletember Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, és a politikus lemondása óta úgy döntött, nem marad csendben. A jogász arról nyilatkozott: nem hajlandó eltűrni, hogy a valódi felelősök nők szoknyái mögé bújjanak.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője és számos állami cég felügyelőbizottsági tagja az elmúlt héten lemondott minden kormányzati pozíciójáról. Közölte: Rogán Antal olyan súlyos bűncselekményekben érintett, hogy távoznia kell a kormányból.

Magyar Péter bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Köszönöm a mai konstruktív egyeztetést az Integritás Hatóság elnökének, Bíró Ferencnek. Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében.

A jövőben az együttműködést konkrét ügyek mentén, a rendelkezésemre álló információk átadásával folytatjuk.

Köszönöm továbbá Tényi István volt fideszes képviselő feljelentéseit az interjúimban elhangzottakkal kapcsolatban. Ha esetleg van hozzá bátorsága, akkor javaslom, hogy a jövőben ne rám kihegyezve és ne ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentéseket, hanem a valódi felelősöket megnevezve, a valódi bűncselekmények miatt.

Már persze, ha a jövőbeni bűncselekmények megakadályozása és nem a »«problémákat« felvető állampolgárok hatósági vegzálása a célja.”

(Magyar Péter / Facebook)

Valódi Hírek