Hatalmas pánik tört ki Budapest belvárosában: Mesterlövészt kellett hívni (+videó)

Rémisztő jelenetek zajlottak Budapesten.

Mint írtuk, vasárnap este több rendőrautó, a mentők és a TEK emberei jelentek meg a budapesti Király utca és Kazinczy utca kereszteződésénél. A hatóság emberei egy fenyegetőző férfi miatt vonultak ki, akit végül sikerült személyi sérülés nélkül elfogniuk és kórházba szállíttatniuk.

A szemtanúk azt látták, hogy az egyenruhások

„felváltva mennek be és jönnek ki a Trófea étteremmel szembeni házba, a Kazinczy utcai oldalon egy első emeleti ablakba valamiféle kamerával próbáltak benézni.

Több fegyveres áll készenlétben, a rendőrök helyett később a TEK ment be, nagyobb tárgyakkal. Ajtó betörésére alkalmas eszközök lehettek, az egyiküknél egy láncfűrészhez hasonlító tárgyat láttunk”

– részletezték.

A friss információk szerint az elfogott személy tudatmódosító szereket vett be, majd fegyverrel fenyegetőzött. A lakók

sikoltozást hallottak a lakásából,

így értesítették a rendőrséget.

Az elmondottak szerint 10 órán át volt lezárva az utca, a hatóság emberei egy lelket sem engedtek ki vagy be. A túloldalt a tetőn mesterlövészek álltak készenlétben – mondta egy szemtanú a Tényeknek.

Mint kifejtették, a helyszínre túsztárgyaló is érkezett. A férfi elfogása után kiderült, hogy gázpisztoly volt nála. A kórházi tesztek szerint kokaint fogyasztott, arra vodkát ivott.

(Tények/Nyugati Fény)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek