Hartmann Ferenc négy ellenzéki párt és a civilek közös jelöltje Veszprémben

A DK mellett a Híd a Városért Egyesület, az MSZP, a Párbeszéd-Zöldek és a Momentum is Hartmannt támogatja.

Veszprémben Hartmann Ferenc ellenzéki frakcióvezetőt, korábbi alpolgármestert indítja közös jelöltként az önkormányzati választásokon a Híd a Városért Egyesület, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd – Zöldek és a Momentum – jelentette be Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, Tüttő Kata, az MSZP főpolgármester-helyettese és Barabás Richárd, a Párbeszéd–Zöldek társelnöke egy veszprémi rendezvényen.

Hartmann Ferenc rengeteg tapasztalattal rendelkezik

Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő, a város korábbi alpolgármestere több évtizedes városvezetői tapasztalattal rendelkezik. Jelentős szerepe van abban, hogy Veszprém 2003 óta az egyik legélhetőbb magyar város – hangsúlyozta a DK.

Hartmann Ferenc célja, hogy ne csak a város „kirakata” legyen csillogó, hanem végre megvalósuljanak a jobboldali városvezetés évtizedek óta be nem tartott kormányzati ígéretek.

Hartmann Ferenc az esély arra, hogy a kormányváltás után

végre Veszprémben is megvalósulhasson a szociáldemokrata fordulat,

újra szociális bérlakások épüljenek, több pénz jusson a szociális és egészségügyi ellátásra – mutattak rá Dobrev Kláráék.

A szociáldemokrata fordulat után a vezetésével elindul az árnyékkormány lakásfelújítási programja. Ennek keretében országosan másfél millió lakást és házat újítanak fel és szigetelnek le, hogy csökkenjenek a rezsiköltségek – részletezték.

Hartmann Ferenc a garancia arra is, hogy megvalósuljon a 8-as főút nyugati elkerülő szakaszának négysávúsítása, külön szintű csomópontjai, a belső körút hiányzó része az új völgyhíddal, a 82-es főút Gyulafirátót–Kádárta elkerülő szakasza, a színház-rekonstrukció, a lakóépületek energiatakarékos felújításának támogatása és a szociális ellátórendszer bővítése – tették hozzá.

„Hiszünk benne, hogy Hartmann Ferenc a legalkalmasabb jelölt a győzelemre, aki azért fog dolgozni, hogy Veszprémben mindenki otthon érezhesse magát”

– fogalmazott a DK friss közleményében, sok sikert kívánva Hartmann Ferencnek.

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek