Videóval: Bencsik Andrásnak elborult az agya, undorító stílusban őrjöngött élő adásban

Furcsa dolgok történtek a tévében. A főszerepben: Bencsik András.

A vasárnapi tüntetés

Mint megírtuk, a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös tüntetést szervezett vasárnap a közvetlen köztársaságielnök-választásért. A tüntetők az orbáni ped0filhálózat ellen is demonstráltak a Kossuth téren.

A tiltakozást azért szervezték meg, mert február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi ülésszaka, amikor már szavazni is fognak Novák Katalin lemondásáról és az új államfőről, Sulyok Tamásról, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökéről. Mint ismert, Novák Katalin február 10-én lemondott a köztársasági elnöki posztról, miután kiderült, hogy tavaly áprilisban kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon ped0fil igazgatóját segítő K. Endrének.

Kapcsolódó: Iványi Gábor: Orbán Viktornak távoznia kell a hatalomból. Ha ez nem megy, akkor segítünk neki! (+videó)

Bencsik András kifejtette nézeteit a ped0filbotrányról

Természetesen a vasárnapi tüntetés és Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde is téma volt a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap, amikor is Bencsik András, a „Demokrata” nevet viselő médiatermék főszerkesztője egészen különös megállapításokat tett a kegyelmi botránnyal összefüggésben.

Bencsik András úgy tartja, Gyurcsány Ferenc

„tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét – mert

ez egy műbalhé (sic!)

–, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”.

Hozzátette: nagyon „reméli”, hogy ezt a „játékot” már nem veszik be olyan sokan.

Kapcsolódó: Bencsik András olyat mondott élő adásban, amiből világbotrány lehet

Huth Gergely is viccelődött a tévében

A főszerkesztő a tévében később alkalmazta a „legkártékonyabb féreg” kifejezést is, mire Gajdics Ottó műsorvezető gyorsan kapcsolt, és mentegetni kezdte Bencsiket, miszerint ő nem dehumanizálni akarta a DK elnökét, hanem csak „egy hasonlatot szeretett volna mondani„.

„Különben is, kikérjük a férgek nevében”

– jegyezte meg „tréfásan” a Pesti Srácok főszerkesztője, Huth Gergely, akinek megjegyzését jót mulattak a többiek is. Ám Bencsik András később korrigálta magát és „konzervatív közíró” úgy pontosított: Gyurcsány Ferenc „nem féreg, hanem szörnyeteg”.

Videó:

Valódi Hírek