Magyar Péter megleckéztette Kocsis Mátét: A Fidesz frakcióvezetője csak vergődik

További jó vergődést kívánt neki.

Folyamatosan beszámolunk Magyar Péter aktuális írásairól. Az üzletember Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, és a politikus lemondása óta úgy döntött, nem marad csendben. A jogász arról nyilatkozott: nem hajlandó eltűrni, hogy a valódi felelősök nők szoknyái mögé bújjanak.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője és számos állami cég felügyelőbizottsági tagja az elmúlt héten lemondott minden kormányzati pozíciójáról. Közölte: Rogán Antal olyan súlyos bűncselekményekben érintett, hogy távoznia kell a kormányból.

Kedden este legújabb posztjában Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének üzent, megkérdezve, hogy a politikus a Pravdából tájékozódik-e.

Magyar Péter bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Kocsis Máté, mint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának fideszes tagja ma nagy dirrel-durral bejelentette, hogy hazugság, amit állítottam a Partizán interjúban és a titkosszolgálatok egyetlen tagja sem tárgyalt velem a Karmelita Kolostorban.

A probléma ezzel csak az, hogy én ilyet nem is állítottam soha.

Lehet nem a Pravdából kéne tájékozódni, hanem meg kellett volna hallgatni a riportot, mielőtt egy ilyen »komoly« grémium velem kezd el foglalkozni.

Soha nem mondtam olyat, hogy engem a titkosszolgálatok emberei megfenyegettek a Karmelita Kolostorban.

Azt mondtam, hogy behívtak a Karmelita Kolostorba és azt mondták, hogy ha ezt meg ezt teszem, akkor ebből és abból választhatok. Nem, nem a titkosszolgálatok emberei tágyaltak velem, hanem egy miniszter.

A nevét felesleges leírnom. Remélem, mielőtt a nemzet biztonságát ténylegesen érintő kérdéssel foglalkoznak Kocsis Mátéék, legalább az előkészítő iratokat elolvassák.

További jó vergődést srácok!”

(Magyar Péter / Facebook)

Valódi Hírek