Curtis a közösségi médiában magyarázkodik, miért nem ment el a pénteki gigatüntetésre

Kemény véleményt fogalmazott meg a rapper.

Mint írta, gyerekkora óta fideszes, de nem akar politizálni, csak zenélni. Ennek némiképp ellentmond, hogy Orbán Viktor évértékelőjén viszont felbukkant a Várkertbazárban.

Megírtuk, hogy Széki Attila, művésznevén Curtis épp az elmúlt napokban csatlakozott a ped0fília elleni kiálláshoz, a neve nyilvánosságra kerülése után azonban gyorsan visszatáncolt.

A rapper a közösségi oldalán közölte: ugyan elutasítja a ped0fíliát, nem hajlandó részt venni semmilyen eseményen, amely politikai állásfoglalásnak is tekinthető.

Az évértékelőn egyébként csak meghívott személyek vehetnek részt, akik a kormányfő legbelsőbb köréhez tartoznak.

Vasárnapi Instagram-sztorijában azt írta, hogy:

„ha nem mész el egy balos tüntetésre, mert már évekkel ezelőtt elmondtad, jobboldali vagy, és tudod, mire megy ki a játék, akkor pedofil, napraforgó, NER-sz0pó,

hiteltelen, megvásárolható ember vagy… (Szerintük.)”

„Gyerekkorom óta fideszes vagyok, ami nem is volt titok soha! Több interjúban is elmondtam már. Igaz, a nagy liberálisok addig azok, ameddig ugyanazt fújod, amit ők”

– tette hozzá.

Posztját a következő sorokkal zárta:

„Az összes ped0fil és ehhez asszisztálót pedig végezzék ki!

Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni. Minden évben több száz gyereknek segítek és támogatok, ami ezek után sem fog változni. Remélem, így már érthető voltam.”

(Curtis / Instagram)

Valódi Hírek