Készül a vulkánkitörés? Valami nem stimmel Orbán hivatalának Magyar Péter állításaira adott válaszával

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal szerint nem érkezett panasz.

Magyar Péter az elmúlt időszakban sok fejtörést okozhatott Orbán Viktoréknak. A jogász napi 3-4 posztban tárja fel a Fidesz legsötétebb titkait.

Varga Judit exférje a minap egy interjúban arról beszélt, hogy amikor a Diákhitel Központot vezette, rengeteg túlárazott szerződéssel szembesült, amelyek rendre Rogánék cimboráihoz, azok cégeihez kötődtek.

Kiemelte Balásy Gyulát, akiről köztudott, hogy Orbánék hátán kapaszkodott a magasba. Elképesztő mértékű bevételeiről >>ITT<< írtunk bővebben.

Mit mond az NKH?

Szerdán megszólalt a Nemzeti Kommunikációs Hivatal: az intézmény szerint sem Magyartól, sem mástól nem érkezett panasz.

„A Nemzeti Kommunikációs Hivatal

sem Magyar Pétertől, sem a Diákhitel Központból mástól semmilyen panaszt,

értesítést sem írásban, sem szóban nem kapott.

Az NKOH a szállító kommunikációs ügynökséget nyílt, európai uniós közbeszerzésen választja ki. Az állami intézmények és állami vállalatok kérhetik, hogy a keretközbeszerzéshez csatlakozva vegyenek igénybe hirdetési szolgáltatásokat vagy folytassanak le önálló közbeszerzési eljárást.

A Diákhitel Központ minden évben saját döntésével csatlakozott a keretközbeszerzéshez, amit a vezérigazgató úr aláírása is igazol.”

– írták az rtl.hu megkeresésére.

Hozzátették, hogy „a médiavásárló ügynökségek profitját törvény szabályozza. Csak a törvényben meghatározott mértékű árrést alkalmazhatnak a közbeszerzésben megajánlott árhoz képest„.

Magyar Péter kijelentései nyomán a Demokratikus Koalíció úgy döntött, hűtlen kezelés, költségvetési csalás és pénzmosás gyanúja miatt feljelentést tesz az ügyben.

Valódi Hírek