Magyar Péternek sikerült, ami eddig senkinek: Kiugratta Tiborcz Istvánt a bokorból

Orbán Viktor veje reagált a kijelentésekre

Beszámoltunk róla, hogy Magyar Péter friss bejegyzésében arról írt: Rogán Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke mögé bújik. Varga Judit exférje szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét komoly kapcsolatok fűzik a korrupció miatt megbukott végrehajtói főnökhöz, Schadl Györgyhöz.

Mindemellett Tiborcz Istvánt is felkérdezte Magyar. A miniszterelnök vejére „István”-ként utalva

arra kíváncsi: mi a „titka”, hogy a fél ország a nevére lett íratva.

Ha Rogánt nem is, Tiborczot sikerült kiugratni a bokorból

A reggeli posztot követően levélben kereste meg a Magyar Hang a miniszterelnök vejét, akinek az alábbi két kérdést tették fel:

1. Magyar Péter az ön gazdagodásának titkára kíváncsi, ön szerint mi a saját sikere titka? Közrejátszik-e ebben, hogy Orbán Viktor az ön apósa?

2. Többek közt felmerül Magyar Péter kérdései között, hogy ön összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kapott/vett át a portfóliója összerakásához. Mennyit?

Tiborcz a kérdésekre érdemben nem reagált.

„Ahogy eddig is, így most is állok az Ön és a sajtó rendelkezésére a gazdasági tevékenységem és társadalmi szerepvállalásommal kapcsolatban.

De ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni.

Vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve politikai hatalmat akarnak szerezni, és vannak azok, akik a gazdasági életben igyekeznek értéket teremteni az építészeti örökségünk megmentésével és munkahelyek teremtésével. Nem vagyunk egyformák”

– írta.

Már a látszatra sem ad Tiborcz István köre

Megírtuk, hogy Orbán Viktor veje teljesen összeépült a magyar állammal. Tiborcz üzletei – amelyekben már vállaltan ott van partnerként az állam – nagyon durván megerősödtek az elmúlt időben.

Teljes pénzügyi csoport alakult ki körülötte bankkal, alapkezelővel, biztosítóval, de mintha ez sem lenne elég:

a Posta-érdekeltségeket is szívesen megszereznék a magyar államtól.

(hang.hu nyomán)

Valódi Hírek