BRÉKING: Hétfő este újra üzent a Fidesz-maffiának Magyar Péter – Mindenre elszánt a NER-ből kiugrott ügyvéd

Varga Judit exférje soha nem érezte magát ilyen elszántnak, hogy megtisztítsa a közéletet.

Kemény üzenetet küldött Varga Judit exférje Orbánnak

Váratlanul lett a Novák Katalin és Varga Judit lemondásával járó fideszes pedofilbotrány legfontosabb mellékszereplője Magyar Péter. Magyar Varga Judit volt férje, aki hosszú évekig volt a NER része különböző pozíciókban, azonban mostanra totálisan szembefordult a Fidesszel. A tegnapi Partizán-interjújában már nyíltan beszélt a tolvaj Tiborcz- és Rogán-maffia mindennapos működéséről.

Magyar Péter hétfőn este ismét posztolt a közösségi oldalán, írását változtatás nélkül idézzük.

Ezt üzeni Orbánnak az igazságügyi miniszter exférje:

„Kedves Mind!

Most, hogy egymillióan láttátok a tegnapi Partizán interjúmat, szeretném megköszönni a felém irányuló támogatásotokat, szereteteteket, a tanácsaitokat és persze a kritikákat is. Hatalmas erőt ad a politikai spektrum minden oldaláról érkező többezer üzenet, amelyekre sajnos nem tudok egyenként válaszolni.

Ma megtudhattam Havasi Berci miniszterelnöki szóvivőtől (ő arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát), hogy egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik.

Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell.

Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.”


.

Valódi Hírek