A DK feltette a legkínzóbb kérdést: Mégis hol bujkál Orbán Viktor?

Orbán Viktor köddé vált, pedig egy sor kérdésre választ kellene adnia.

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor két ped0filsimogató fideszes politikus is belebukik a ped0filbotrányba? Hogy fordulhat elő, hogy lemond a köztársasági elnök és egy volt miniszter is, a kormányfő mégsem szólal meg négy nap elteltével sem? – vetette fel Barkóczi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

Hol bujkál a miniszterelnök, amikor a gyermekvédelmi szolgálat bizonyítékokat tüntet el az Orbán család érintettségéről a ped0filbotrányban? – kérdezte a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője. Úgy folytatta:

Hogy lehet az, hogy egymás után törlik a híreket a gyermekvédelem honlapjáról, amelyekben a miniszterelnök öccse együtt parolázik, kedélyesen cseverészik a ped0filsegítővel, Orbán azonban mégsem szólal meg?

Hol bujkál a kormányfő, amikor kiderül, hogy a köztársasági elnöke találkozhatott a szabadon engedett ped0filsegítő feleségével?

Hogy lehetséges, hogy a fideszes ped0filhálózatnak a legmagasabb szinten vannak összeköttetései a kormánnyal, a miniszterelnök pedig nem szólal meg?

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor egy ped0filsegítő a kormánya miatt van most is szabadlábon?

Hogy fordulhat elő, hogy egy, sz*xuálisan bántalmazott gyermekeket hallgatásra kényszerítő bűnöző közöttünk járkál az utcán, a kormányfő azonban mégsem szólal meg?

Hol bujkál Orbán Viktor, amikor a volt miniszterének exférje tálal ki a kormány korrupciós ügyeiről, valamint arról, hogy az igazi felelősök nők szoknyái mögé bújnak?

Hol bujkál a miniszterelnök, miután kiderült, hogy a fideszes ped0filoknak mindent szabad, mert fideszesek?

– sorolta a megválaszolásra váró súlyos kérdéseket Barkóczi Balázs, rámutatva, hogy a valódi rejtély:

mégis hol bujkál Orbán Viktor?

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek