Röhejes videó: Az ATV-ben azzal hülyítették a nézőket, hogy Novák Katalin nem fog, és nem is kell lemondania

Mutatjuk a médiatörténelem legrosszabbul öregedő mondatát.

Ahogy arról a Nyugati Fény is beszámolt, belebukott a pedofilbotrányba és lemondott Orbán Viktor Fidesz-fülbevalós pártkatonája, Novák Katalin.

A bukás várható volt, hiszen Kaleta Gábor, Fohsz Tivadar és a többi pedofil pártja, a Fidesz az elmúlt években igen erős ellenkampányba kezdett, hogy átmossa az Orbán-hívők agyát azzal, hogy tulajdonképpen nem is a Fidesz, hanem az ellenzék védelmezi a pedofilokat.

KAPCSOLÓDÓ: Somos András távozik az ATV-től

Ezek után még a legelvakultabb Fidesz-szavazók számára is magyarázhatatlan volt, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnelkövető 3 évre elítélt közvetlen segédjének, K. Endrének adott elnöki kegyelmet.

Akadt azonban olyan tévéműsor az egyesek által még mindig ellenzékinek gondolt ATV-n, ahol azzal hülyítették a nézőket, hogy Novák nem fog, sőt nem is kell (!) lemondania egy ekkora botrány után.

Hont András szerint dehogy bukik

Az ATV ÖT című műsorának állandó meghívottja, Deutsch Tamás korábbi kampányfőnöke, a másfél évtizeden keresztül a Fideszben szocializálódott Fidesz-politikus, Hont András egy másik vendég kérdésére („szerintetek belebukik a Novák?”) azt bizonygatta a hülyék magabiztosságának minden fölényeskedő gesztusával:

„Dehogy bukik, de nem is kéne!”

Mutatjuk a médiatörténelem egyik legrosszabbul öregedő mondatát:

.

NYF-kommentár: Tanulság nincs, vagy talán csak annyi, hogy attól, hogy a tévében szerepel, még nem kell minden Klauzál téri kocsmából előrángatott alkoholista dumáját komolyan venni. És pontosan annyi hitelt kell adni bármely jövőbeni roppant magabiztos kinyilatkoztatásának, mint amennyit a fenti mondata érdemel. Semmit.

Valódi Hírek