Meghalt Geszti Péter anyukája, Márta néni

Nyugodjon békében! Pénteken késő este a Facebookon tudatta Geszti Péter, hogy meghalt édesanyja, a rádióműsorokból is jól ismert Márta néni, aki 2023 novemberében ünnepelte 90. születésnapját.

Geszti tavaly szeptemberben így nyilatkozott édesanyja egészségi állapotáról:

„Tizenötödik éve, hogy alig tud kijönni a lakásból, járókerettel is nehezen mozog, de megmaradt a pozitív energiája, szinte sosem panaszkodik.

Én pedig igyekszem jelen lenni az életében, hetente többször meglátogatom, és gyakorlatilag minden nap beszélünk”

Geszti Péter és édesanyja Márta néni egy lakásban. A férfi fekete pulóverben teszi a nő vállára a kezét. Mindkét ember mosolyog, a háttérben régi szekrény és tárgyak

Elhunyt Márta néni, Geszti Péter édesanyja

Geszti Péter pénteki Facebook-posztját változtatás nélkül idézzük

Szomorú szívvel írom le, hogy Márti, Mártuska, Márta, Mama, Márta néni néven szólított édesanyám váratlanul befejezte földi pályafutását.

Nehéz és küzdelmes élete volt, de nagy adománya, a humorérzéke az út végén sem hagyta cserben, és az élet iránti rajongás akkor sem halkult el benne, amikor már nem élhetett teljes életet. Segítette őt a tudat, hogy nemcsak a családja szerette, de tízezrek zárták szívükbe távolról, láthatatlanul.

Tudom, hogy nem halunk meg addig, amíg emlékeznek ránk, és tudják a nevünket. Biztos vagyok benne, hogy a Mama még hosszú évtizedekig él majd sokunk emlékezetében.

Kérem a sajtó munkatársait, hogy engedjék nyugodtan gyászolni a családunkat! Köszönöm.
GP


.

Valódi Hírek