Videóval: A Fricska táncosa, Papp Máté Bence bemutatta családjának Tóth Gabit

Mutatjuk.

Bár a pár még az ismerkedés fázisában van, hiszen kapcsolatuk csak pár hónapja kezdődött, Papp Máté Bence családja befogadta Tóth Gabit.

Mint ismert, Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be a válásukat. Az énekesnőt némi sikertelen titkolózás után lencsevégre kapták új szerelmével, akivel nemrég színpadra állt, majd közösen előadták az Átkozott nyár című dalt – a híresség saját bevallása szerint legújabb száma az elmúlt hónapok történéseiről szól.

Az énekesnő és új párja az elmúlt időben kapott hideget, meleget, ami nem meglepő, tudva, hogy az egykori keresztény-konzervatív „mintacsalád” Instagram-oldalán Gabi többek közt arról is posztolt, hogy a szentestét is Bencével töltötte.

Tóth Gabi szerint lelkileg megviselte a felé áradó gyűlölethullám, de Bence családjában nyugalomra talált.

„Egy olyan szerető közegben vagyok, olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás, hogy befogadtak, hogy együtt bulizhatunk népzenére akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk”

– mesélte az énekesnő.

Állításuk szerint mindketten tudták, hogy a kapcsolatuk felkavarja majd az állóvizet, arra a gyűlöletmennyiségre, amennyit ők kaptak, senki sem számított.

„A környezetünket egy picit megsínylette ez az időszak, az ismerőseink között egy szűrő ment végbe, és akik velünk voltak igazán, azok velünk maradtak, akik meg csak felszínesen, azok meg hittek a lapoknak, és így elveszítettük őket”

– mondta el Papp Máté Bence.

A videót >>ITT<< nézheted meg.

(via tv2.hu)

Valódi Hírek