Kiderült, hol bújt el a világ elől új kedvesével Krausz Gábor

Itt kettesben lehetnek.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a NER kirakat-énekesnőjének, Tóth Gabinak az exférje, Krausz Gábor a jelek szerint összejött Mikes Annával, akivel együtt nyerte meg a Dancing with the Stars nevű táncos műsor.

A képernyőn szemmel láthatóan izzott köztük a levegő, egyik előadásuk során még egy puszi is elcsattant közöttük.

A verseny alatti kapcsolatukról a győzelem után Krausz sejtelmesen csak annyit mondott:

„Valóban több volt, mint egy tánc.”

És szemmel láthatóan azóta tovább mélyült a kapcsolatuk, a sztárséf egy oldott hangulatú vacsorán is részt vett Annával nemrég.

A legfrissebb hírt a bimbózó kapcsolatról a Blikk szállította. Ők szúrták ki, hogy a táncosnő az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott.

Miközben Krausz új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti a séfet.

Mindezek ellenére Gábor és Anna még nem vállalta fel nyilvánosan, hogy együtt lennének.

„A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz”

– árulta el a Blikknek Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben

egy picit el tudnak bújni a világ elől

és kettesben kitalálni, hogyan tovább.

Valódi Hírek