Mi a fene történt? Letarolta a Mészáros-úthenger a magyar piacot, sokkoló adatok érkeztek

Orbán Viktor cimborájának jól fut a szekere.

Mészáros Lőrinc cégcsoportja idén az első három negyedévben több mint 30 milliárd forintnyi nettó nyereséget szakított, így az OPUS GLOBAL Nyrt.

több mint duplaannyi pénzt könyvelhetett el,

mint 2022 azonos időszakában.

A cégcsoport friss közleménye szerint ez és az 511 milliárd forintos árbevétel azt mutatja, hogy jó úton járnak a belső együttműködés kihasználásával.

Lélfai Koppány, az OPUS GLOBAL Nyrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott: a vállalatcsoport megmutatta, hogy képes rendkívüli eredménynövekedésre a nehéz időkben is, ugyanakkor még nem ért véget a munka számukra, továbbra is keresik az együttműködéssel összefüggő lehetőségeket.

A cégcsoport 45 százalékos bevétel-növekedést ért el

egy év alatt, közleménye szerint „a háború miatt kedvezőtlen külső körülmények ellenére a működési költségek növekedését sikerült összhangban tartani a bevétel emelkedésével”.

Hozzáfűzték, hogy az OPUS üzemi eredménye 33, 1 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. A mérlegfőösszegben (a vállalat mérlegének összesítő sora – szerk.) az energetikára 38 százalék, a mezőgazdaságra 22 százalék, a turizmusra 11 százalék, amíg a vagyonkezelésre 2 százalék jutott.

Orbán Viktor cimborája mellesleg nemrég egy tervezőirodával lett gazdagabb, tömérdek cége mellett már ez a vállalkozás is gyarapítja a vagyonát.

Kapcsolódó cikk:

Mi folyik itt? Most derült ki, hogy mire repült rá újfent a Mészáros-légy

https://nyugatifeny.hu/2023/11/23/micsoda-oromhir-rangos-listan-lett-bajnok-meszaros-lorinc

Valódi Hírek