Tessék? Orbán korrupciós botrányba keveredett miniszteréről furcsa dolgok derültek ki

De ráér.

Nagy István a jelek szerint a box és a kereskedelmi tévék rajongója.

„A sztárbox férfi nehézsúly győztese Brasch Bence, hazahozza Mosonmagyaróvárra a győztes övet!

Gratulálok a fantasztikus győzelemhez!”

– lelkendezett vasárnap este az RTL Klub celebekkel bohóckodó „sportműsora” után az agrárminiszter a Facebook-oldalán, amellyel kapcsolatban nemrég felmerült a vád, hogy követőket vásárolt magának.

A bejegyzést kiszúró 444 szerint Nagy nem csak a Sztárboxot kíséri nagy figyelemmel, mindkét Paulinát követi, és lájkolja is Instagramon A város királynői címen futó, amerikai formátum alapján készült Real Housewives of Budapest realityt. Tehát nyugodtan állíthatjuk, hogy az agrárminiszter a trashműsorok nagy rajongója.

Talán épp ezért nincs ideje arra, hogy reagáljon a személyét és a tárcáját ért korrupciós vádakra.

Ugyanis ahogy arról korábban már beszámoltunk, épp folyik Nagy János egykori agrárminisztériumi helyettes államtitkár 2,2 milliárd forintos korrupciós perének tárgyalása, ahol szóba került egy kormányközeli magyar milliárdos üzletember, Nobilis Kristóf neve is, akinek a fia, Nobilis Márton a miniszter kabinetfőnöke volt a pénzmozgások idején, jelenleg pedig ugyanennél a tárcánál államtitkár.

Ha mindez pedig nem elég, az ügyet nyilvánosságra hozó Hadházy Ákos szerint maga a miniszter, Nagy István is érintett lehet.

Valódi Hírek