Ez hogy sikerült? Kitört az őskáosz, miután négy nap alatt másodszor siklott ki a vonat

És ez még nem minden.

Alig adták vissza a forgalomnak a legutóbbi siklás után a Vác és Balassagyarmat közti vasútvonalat, keddről szerdára virradó éjjel újabb baleset történt, ezúttal egy utasok nélkül közlekedő szerelvény siklott ki – közölte az IHO nevű vasúti szakportál. A hajnali órákban a baleset után pótlóbuszok szállították az utasokat.

„Szerdán hajnalban kisiklott egy utasok nélkül közlekedő szerelvény Drégelypalánk és Balassagyarmat között”

erősítette meg az értesülést a MÁV.

A Balassagyarmatról Vácra 6:17-kor és a Vácról Balassagyarmatra 7:38-kor induló S750-es vonat helyett pótlóbusz közlekedett. Azonban a közút vonalvezetése miatt a pótlóbusz nem érintette Drégely, Drégelyvár, Szokolya, Berkenye, Magyarkút, Magyarkút-Verőce, Fenyveshegy megállóhelyet, így a helyi utasok tömegközlekedési kiszolgálás nélkül maradtak.

A pótlás szerdán délután is folytatódik:

A Vácról Diósjenőre 12:38-kor és a Diósjenőről Vácra 13:33-kor induló S750-es vonat (32234, 32235) helyett pótlóbusz közlekedik.

A buszok megállási helyei:

Vác autóbusz állomás
Vác, Oktatási Centrum (Volánbusz megállóhely)
Berkenye, Volánbusz megálló
Nógrád vasútállomás (Volánbusz mh.)
Diósjenő vasútállomás

Fenyveshegy, Magyarkút-Verőce, Magyarkút megállóhely, valamint Szokolya állomás a közút kialakítása miatt pótlóbusszal nem közelíthető meg

– közölte a Mávinform.

És ez még nem minden. Szerdán délelőtt újabb rossz hír érkezett.

Jákó-Nagybajom állomáson fa dőlt a villamos felsővezetékre, emiatt szünetel a vonatforgalom. A vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Dombóvár-Gyékényes vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani. A Gyékényesről Dombóvárra tartó, Belegről 10:31-kor továbbindult vonat (8217) és a Dombóvárról Gyékényesre tartól, Kaposvárról 10:45-kor induló vonat (8202) várakozik, a menetidejük jelentősen megnövekedhet

– írták.

Dél van, elképzelésünk sincs, mi jöhet estig.

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek