Érik az új házasság? Meglepő hírek érkeztek a Tóth Gabival idén szakító Krausz Gáborról

Nocsak!

Folyamatosan beszámolunk a Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítását övező eseményekről. Mint ismert, idén augusztusban a sztárséf váratlanul bejelentette, elválik az énekesnőtől, bizonyos „kellemetlen fricska miatt– utóbb kiderült, hogy ez Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes művésze.

Az utóbbi hónapokban számtalanszor mutatkozott együtt a NER-kedvenc énekesnő a táncossal, azonban hónapokig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Hosszú heteken át tartó várakozás után azonban november elején egy, a Tóth Gabi szakításáról szóló, roppant „ízléses” dal TV2-s bemutatóján ismerték el, hogy egy párt alkotnak, és még egy csók is elcsattant közöttük.

Krausz eközben kevésbé harsányan éli életét. Ismert, hogy ugyan Gabival közös lányukat, Hannarózát együtt nevelik, a séf elhozta a Gabival közös lakásukból a kislányt, és egyedül hagyta a nemrég átadott szentendrei házban az énekesnőt, aki magához költöztette a néptáncost.

A volt házaspár mindkét tagja a TV2 szuperprodukcióiban szerepel: míg Gabi a Sztárban sztár leszek! negyedik szériájának „mestere„, addig Krausz a Dancing with the Stars nevű táncos (!) műsorban vesz részt. A séf Mikes Annával táncol, és sokan már össze is boronálták a táncpartereket, lévén: a képernyőn szemmel láthatóan izzik köztük a levegő.

A Bors online változata megkérdezte a sztárok jósnőjét, Lénárt Évit, aki meglepően nyilatkozott a Krausz Gábor és Mikes Anna lehetséges kapcsolatáról. Azt mondta, Anna nagyon jó hatással van Gáborra, és megszerettette vele a táncot. Úgy látja, jól fognak szerepelni a szombati élő showban, és ez megnyugvással tölti majd el a sztárséfet a magánéleti válsága után.

A jósnő szerint ugyan Krausz nem áll még készen egy új kapcsolatra, de a jövőben annál inkább. Lénárt szerint az is lehetséges, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna a jövőben közelebb kerülnek egymáshoz.

Nem tartja kizártnak, hogy házasságot kötnek egymással a jövőben.

Valódi Hírek