Videóval: Krausz Gábor lerántotta a leplet méretes fricskájáról, már vágja a centit

Ez állt a dolgok hátterében.

Ahogy korábban írtuk, Krausz Gábor körül a világ egy pillanatra sem állt meg annak ellenére, hogy nemrég bejelentettek a válásukat Tóth Gabival.

A sztárséf szeptember 2-án az Országos Mentőszolgálat családi napján zsűrizte a versenyzők alkotásait, sőt nemrég felröppent a hír, hogy a híresség a Dancing with the Stars színpadán csillogtatja majd meg a tánctudását.

Bár a TV2 türelemre intett mindenkit, végül beigazolódott: Krausz Gábor Mikes Anna partnereként ropja majd a képernyőkön.

A sztárséf elárulta: minden évben kapott felkérést, idén úgy döntött,

„ha most nem, akkor soha”.

Megjegyezte, titkon számított Mikes Annára, őt érzi a legközelebb a személyiségéhez, hiszen a táncosnőnek amellett hogy jó a humora, vérprofi. Krausz szerint a nulla tudásból Mikesnek sikerül majd kihozni valamit, így átengedi a hölgynek az irányítást.

Mellesleg a sztárséf saját bevallása szerint nagyon szégyenlős, de amit elvállal, azt 100 százalékosan akarja teljesíteni, így teljes alázattal vág bele a kalandba.

(tv2play.hu nyomán)

Mellesleg Mikes is úgy nyilatkozott, hogy komoly tervei vannak Krausszal. Mint mondta, dolgozni fog azon, hogy a sztárséfnek több önbizalma legyen, leküzdje a félelmeit. Hozzátette: a sikerélmények hatására oldódni fog a híresség félelme is.

(tv2 play.hu nyomán)

Kapcsolódó cikk:

https://nyugatifeny.hu/2023/08/31/ujabb-megdobbento-reszletek-toth-gabi-es-krausz-gabor-valasarol-megszolalt-egy-kozeli-ismeros

Valódi Hírek