Botrány: Kipakolt a volt fidelitasos influenszer, sz*xért cserébe ígertek neki fellépéseket

Nem hagyta magát.

Tóth Bettina, korábbi fidelitasos influenszer, aki 2022 novemberében kilépett a párt ifjúsági szervezetéből szervezetből, és a Pesti Srácok tévéjét is otthagyta. A többi között nyíltan beszélt már arról is, hogy a Megafonnál nem viselkednek megfelelően a nőkkel, de érdemes lenne a szervezetnél drogtesztet is csináltatni. Erről >>ITT<< írtunk.

A kiugrott fidelitasos Görög Zita nagy port kavart telexes interjúja kapcsán (amelyben dubajozó lányokról beszélt) most elmesélte, hogy amikor 17 évesen meghívták a Story gálára, megkörnyékezte – ahogy ő fogalmazott – egy öltönyös vén fószer, és azt mondta neki, ha hazamegy vele, akkor

EU-s szinten fellépéseket intéz

az akkor még énekesi karrierjét bontogató fiatal lánynak. (Tóth az X-Faktorban negyedik helyen végzett.)

„Azt azért elmondanám, hogy garbóban és hosszú nadrágban voltam, mert sokan szeretnek azzal érvelni az ilyen undorító férfiak, hogy biztos kint volt a nőnek a melle, a feneke, és azért ment rá egy ilyen férfi”

– mondta Tóth.

A fiatal lány nemet mondott az „ajánlatra”, a férfi pedig azt gondolta, hogy Tóth azért utasította vissza, mert nem hiszi el azt, hogy neki „mekkora hatalma” van.

„Maga köré hívta az általa oda vitt szépségkirálynőket. Körbe nézett a lányokon és azt mondta nekik, hogy meséljék el, mennyire jó dolog vele lenni”

– részletezte az esetet az influenszer.

Tóthban akkor végigfutott az a gondolat, miszerint a lányok azért kapták meg a koronát, mert lefeküdtek ezzel a férfivel. A fiatal lány hiába próbálta levakarni magáról az öltönyös csávót, már azzal is érvelt, hogy kiskorú, de hiába, a pasas nyomult. Tóth végül úgy döntött, hogy elhagyja a helyszínt.

A teljes videót itt tudod meghallgatni:

@tothbettinahivatalos #fy #foryou #nekedbe ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Valódi Hírek