Drogoznak és nőket zaklatnak a Megafonnál? – Mocskos dolgokról pakolt ki egy kiugrott Fidesz-propagandista

Hatalmas botrány.

A Szabad Európa forgatott egy 24 perces riportot a Fidesz kommunikációjáról, a filmben megszólal Tóth Bettina, korábbi fidelitasos influenszer is, aki 2022 novemberében kilépett a párt ifjúsági szervezetéből szervezetből, és a Pesti Srácok tévéjét is otthagyta.

Tóth Bettina

Tóth Bettina onnan lehet ismerős, hogy korábban az X-Faktorban negyedik helyen végzett, majd belépett a Fidelitasba, és a kormány egyik legismertebb propagandistája lett a TikTokon.

Tavaly ősszel aztán botrányos körülmények között otthagyta a Pesti Srácok tévéjét, a PS TV-t, és a Fidelitast is, azóta kívülről támogatja a kormány politikáját, bár olykor azért kritikával is él, például a lombok nélküli lomboronasétány miatt alaposan kiosztotta a fideszbűnöző polgármestert.

A mostani videóban Tóth Bettina beszél arról, hogyan irányítják kézzel a Megafon propagandistáit, a legmeredekebb kijelentései azonban csak ezután jöttek.

„Nem teljesen értem, hogy miért állandóan olyan influenszereket finanszíroz a Fidesz, akik nem azokat az értékeket képviselik, mint amiket a kamerában hangoztatnak”.

– mondta. A riporter kérdésére ezután kifejti:

„Nekem végtelenül összetörte a jobboldalba vetett hitemet az, hogy tisztában vannak azzal, hogy ki milyen undorító cselekményeket követ el akár a magánéletében, akár a munkahelyén, és ezeket az embereket tudatosan megvédik,

az áldozataikat elhallgattatják,

és utána mindenki mástól elvárják, hogy mosolyogjon.

Sok esetben az áldozataikról még hazugságokat is kezdenek terjeszteni, hogyha netán egy nap előjönnének az igazsággal, akkor senki ne higgye el nekik.”

A riporter kérdésére kifejti, hogy a Megafonnál több olyan szereplő is van, akik jogilag támadható visszaéléseket követett el.

„Sok esetben nem megfelelő a viselkedésük a nőkkel szemben, illetve

nem ártana velük egy drogtesztet csináltatni.”

– fogalmaz Tóth Bettina.

Az idézett részletek az alábbi videóban 14:14 után láthatóak:

.

Valódi Hírek