Mit művel a TV2? Népharag zúdult a propagandagyárra Tóth Gabi miatt (+videó)

Túltolták az ízléstelenséget.

Szombat este a Dancing with the Stars adása alatt a műsorvezetők egyszer csak a TV2-n futó Sztárban sztár leszek műsort kezdték el promózni.

Lékai-Kiss Ramóna arról beszélt, hogy Tóth Gabi exkluzív dalpremierre készül Papp Máté Bencével vasárnap este az adásban.

„Holnap este először hangzik el élőben a szívszorító vallomás”

– hangzik a bejátszóban.

„Ez életem egyik legfontosabb dala. Azokról a mélységekről szól, amin keresztül mentem. De azért a remény van ebben a dalban.

Akármennyire átkozott volt ez a nyár, mégis a legszebb nyaram volt”

– fogalmazott Tóth.

Az egészben egyébként semmi furcsaság nem lenne. Viszont abban a táncos műsorban vetítették ezt le, ahol Tóth exe, Krausz Gábor versenyzik.

A Dancing with the Stars Facebook-oldalán is megosztották az ominózus beharangozó videót. A tartalom alatt elszabadult a pokol. A kommentelők totálisan kiakadtak a TV2 tapintatlan lépésén.

Mutatjuk a legjobb hozzászólásokat:

Tóth új dala Átkozott nyár címmel jelent meg a napokban. Sokan kritizálni kezdték miatta. Volt, aki plágiummal is megvádolta.

Az énekesnő nemrég a Tények pluszban beszélt a válásáról először nyilvánosan. Bár nem mondta ki, hogy együtt vannak a táncosával, arra azonban utalt, hogy különleges kapocs van köztük.

Hogy vasárnap este felvállalják-e nyíltan a kapcsolatukat, egyelőre nem tudni. Tóth annyit ígért, hogy érzelmes produkció lesz, és ő is fog táncolni.

(Dancing with the Stars/Facebook)

Valódi Hírek