Mi történt? Tóth Gabi meghökkentő pajzán fotókkal fricskázta be Krausz Gábort (+videó)

Nem bír magával az énekesnő.

Tóth Gabi belelendült. Mint megírtuk, az énekesnő az egész országot sokkolta a nyáron, amikor bejelentette: 6 év után elválnak útjaik Krausz Gáborral. Az énekesnő új szerelme a Fricska Táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence lett, aki Gabit elkísérte a Sztárban sztár leszek! első élő showjára is.

Tóth Gabi a múlt héten jelentette be rajongóinak, hogy új dallal jelentkezik, amely a közelmúlt megpróbáltatásait és nehézségeit dolgozza fel.

„Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam.

De ez vagyok én”

– írta új daláról Instagram-oldalán Gabi.

Gabi új nótája „Átkozott nyár” címmel jelent meg, amelyben arról énekel, hogy ebben az időszakban a magányon kívül más társa nem volt. Krausz Gáborral való viharos kapcsolatát „bukott szerelemként” jellemzi, és arról is énekel, hogy rendkívül elfáradt, és még csak nem is sejti, milyen megpróbáltatások elé állítja még őt az Isten az életben.

Az élet pedig továbbra is javában zajlik Gabinál. Közösségi oldalán megosztott történetéből az derül ki, hogy már nem is rejti véka alá lángoló érzelmeit, de talán már nem is akarja tovább titkolni mindent elsöprő szerelmét. Gabi a Sztárban sztár leszek! közelgő adásáról is megosztott egy beharangozó videót, amelyen az látható, amint új szerelmével

különösen intim pillanatokat élnek át a színpadon.

Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Gabi Instagram-oldalán az alábbi 24 óráig elérhető sztorikat osztotta meg:

Amíg Gabi és a TV2 a „nagy dobásra” készülnek, addig Krausz Gábor is megosztott egy történetet követőivel Instagram-oldalán.

 

Valódi Hírek