Itt van Tóth Gabi nagy dobása: Erős fricskával üzent új dalában az énekesnő Krausz Gábornak (+videó)

Nagyon megviselték a történtek.

Javában zajlik az élet Tóth Gabinál. Az énekesnő még a múlt héten jelentette be rajongóinak, hogy nemsokára új dallal jelentkezik, amely a közelmúlt megpróbáltatásairól fog szólni. Feltehetően az énekesnő a nagy port kavart válására gondolt, ugyanis mint ismert, a nyáron 6 év után szakítottak Krausz Gáborral.

Gabi legújabb nótáját eredetileg a múlt héten publikálta volna egy videóklip keretében, azonban az énekesnő egészségügyi problémái miatt elnapolta a megjelenést. Ennek ellenére a rajongóknak nem kellett sokat várni Gabi új dobására. Az énekesnő a dal megjelenésével kapcsolatban posztolt is közösségi oldalán, amelyben az általa elkövetett hibákról is írt.

„Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják.

Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De ez vagyok én”

– írta Instagram-oldalán Gabi.

„Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje.

A címadás nem véletlen,

hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki”

– tette hozzá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Gabi új nótája „Átkozott nyár” címmel jelent meg, amelyben arról énekel, hogy ebben az időszakban a magányon kívül más társa nem volt. Krausz Gáborral való viharos kapcsolatát „bukott szerelemként” jellemzi, és arról is énekel, hogy rendkívül elfáradt, és még csak nem is sejti, milyen megpróbáltatások elé állítja még őt az Isten az életben.

„Itt hagytad hát nekem a zenét,

mondd, hogy legyek így csendes feleség?”

– énekli új dalában Gabi.

Tóth Gabi új klipjét alább lehet megtekinteni:

(Tóth Gabi/Youtube)

Valódi Hírek