TRAGÉDIA: 54 évesen meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sorozat Chandlerje

Nyugodjon békében!

54 éves korában meghalt Matthew Perry színész, aki a Magyarországon is népszerű Jóbarátok című sorozatban Chandler Binget alakította.

A színészt Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták meg, a jelenlegi információk alapján idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

Helyi idő szerint szombaton 16 óra 7 perckor érkezett hívás a 911-es segélyhívóra, amelyet vízi mentés miatt hívtak fel. Perry képviselője közölte, hogy a sztár a Pacific Palisades-beli otthonában vízben fulladt meg.

Matthew Perry 2009-ben

A Jóbarátok című szituációs komédia 10 évadon át futott, Perry mind a 234 epizódjában szerepelt.

Tavaly megjelent egy könyve, amiben függőségeiről is beszélt:

„Az nem igazságos, hogy nekem keresztül kellett mennem ezen a betegségen, miközben a másik ötnek nem. Nekik is, nekem is megvolt mindenem, de nekem közben küzdenem kellett ezzel a dologgal”

Elmesélte, hogy volt időszak, amikor naponta 55 fájdalomcsillapítót vett be, miközben 58 kilósra fogyott.

„A Jóbarátokban szerepeltem, amit 30 millió ember nézett, ezért képtelen voltam visszanézni a műsort, mert brutálisan vékony voltam”

– mondta.

Beszélt arról is, hogy olyan rossz állapotban is volt, hogy orvosok szív- és légzéstámogatást segítő gépre tették. „Öt ember került ilyen gépre, négy meghalt” – mesélte Perry.

A színész már korábban is beszélt alkohol- és drogfüggőségéről:

„Tudtam kezelni, mondhatni. De mire 34 éves lettem, már nagyon sok bajba keveredtem. Azért voltak évek, amikor józan voltam ez idő alatt. A 9. évad volt az az év, amikor végig józan voltam”

– mondta a Jóbarátok című sorozatban töltött korszakáról.

Nyugodjon békében!

(cnn.com / telex.hu)

Valódi Hírek