Mi történik Németh Szilárddal? Hunyorogva, akadozva szónokolt az Országgyűlésben (+videó)

Érdekes mondandója akadt.

Mint írtuk, reggel fél 9-re már összegyűltek a magyar politikusok a parlamentben, ugyanis a szerdai ülésen több fontos témáról, egyebek között a terrorizmust elítélő határozatról, valamint az állami beruházásokról szóló törvényjavaslatról is szavazniuk kellett.

Az Országgyűlésben Németh Szilárd rezsibiztos is felszólalt, az illegális bevándorlásról ejtett pár szót. Azonban a politikus mondandója furcsán hatott: Németh Szilárd a kezében tartott dokumentumaiba bújva serényen olvasta a kormánypárti álláspontot.

Eközben olykor megakadt a beszédében, közelebbről kellett szemügyre vennie a leírt sorokat. Közlendőjében a brüsszeli álláspontot is vitatta, bár a „betonbiztos műszaki és jogi határvédelembe” majdnem beletört a bicskája.

A politikus beszéde során, 13:23:30-tól a korábbiakhoz képest is erősebben hunyorított a papírra – a nézőnek szinte olyan érzése támad, mintha a rezsibiztos először találkozott volna a leírt gondolatokkal.

Mindenesetre szorgalmasan sorolta a kormánypárt érveit: elmondása szerint intézkedéseik növelni kívánják Magyarország függetlenségét, a migráció elleni védekezést, valamint a határvédelem hatékonyságát.

Videó:

(ParlamentMax/YouTube)

Valódi Hírek