Itt az önleleplezés: Végre hitet tett a Fidesz mellett a p0rnómilliárdos kamupártja

Ehhez ma bátorság kell. Legalábbis szerintük.

Érdekes módját választotta az ’56-os megemlékezésnek Huszár Viktor, a Gattyán György által létrehozott kamupárt, a Megoldás Mozgalom elnöke.

Bár már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a mostanában Szijjártó Péter külügyminiszter társaságában sűrűn mutatkozó p0rnómilliárdos politikai kalandorprojektje Orbán Viktor érdekeit szolgálja, a párt elnöke ünnepi videójában most nyíltan hitet is tett a kormánypárt mellett:

„A Megoldás Mozgalom az pont azért jött létre, mert úgy érezzük, hogy az elmúlt évtizedekben sajnos hiába adtunk bizalmat és lehetőséget, a legtöbb magyar politikus nem volt méltó erre a bizalomra. Nem úgy szolgálták a haza érdekét, mint ahogy az elvárható lenne.

A Megoldás Mozgalom ezért kimondja azt, amit a legtöbben politikai pártként nem mernek kimondani. Mégpedig azt, hogy a Fidesz-kormánynak is vannak igen jó és működőképes ötletei, beleálltak olyan ügyekbe, amelyekre azt kell mondjuk, hogy

jól és szuperül tették”.

Azért persze finoman oda is szúrt a Fidesznek, hogy a hízelgő szavak élét elvéve némileg ellenzékinek tűnjön, de sokat nem kockáztatott, hiszen csak olyan dolgokba kötött bele, amely már a hithű fideszesek szemében is szálka, és ennek – ahogyan Pesty László is – hangot is adnak: a kontraszelekcióba, és egyesek mérhetetlen és érdemtelen meggazdagodásába.

„Vicces vagy talán szomorú, hogy 2023-ban egy októberi megemlékező videóban még mindig a magyar urambátyám-rendszerről, a protekcionizmusról kell beszéljek. A MEMO a tisztességes gazdasági versenyben hisz. Mi a piacban hiszünk, és a piacról élünk. Minden megélhetési politikusnak csak azt tudom üzenni, hogy előbb-utóbb mindenkinek lejár az ideje, főleg, ha már kapott elég időt arra, hogy bizonyítson.”

– mondta a pártelnök, miközben a háttérben Németh „Rezsibiztos” Szilárd majd Mészáros „Stróman” Lőrinc képei voltak láthatóak.

Huszár Viktor mindezek után bejelentette, hogy

a Megoldás Mozgalom önállóan kíván indulni az európai parlamenti választásokon.

(Megoldás Mozgalom/YouTube)

Valódi Hírek