Kubatov váratlanul elárulta, miért kell Mészáros Lőrinccel barátkoznia Orbánnak

Micsoda meglepetés!

Pesty László nagy botrányt kavart mondatairól, Mészáros Lőrincről és a Fradi futballistáinak teljesítményéről is megnyilvánult Kubatov Gábor a csütörtöki interjújában. A Ferencvárosi Torna Club elnöke a Hetek című, hivatalosan a Hit Gyülekezetéhez tartozó – keresztény, de valójában kormánypropagandát harsogó – Fidesz-közeli médiumnak.

Beszámoltunk róla, hogy Pesty László több ízben kritizálta a Lölő-jelenséget. Az önmagát a mai napig fideszesként definiáló filmrendező azt ígérte nemrég, néhány hónapon belül nyilvánosságra hozza azokat a dokumentumokat, amelyek a Fidesz-közeli vállalkozók bűncselekményeit fogják bizonyítani.

Pesty ígéretét bagatellizálva azt állította Kubatov: a filmrendező mindig „furcsa srác” volt, és igazán sohasem találta a helyét a világban. Amikor felvetették az FTC-elnöknek, hogy Gulyás Gergely is kemény kritikával – „kisebb hajó, nagyobb szerénység” – illette Mészárost, akkor váratlan őszinteséggel replikázott:

Mégiscsak van egy nemzeti identitású gazdasági holdudvar, amelyik többek között a jobboldali média működését is támogatja

– jelentette ki megbocsátón, majd az egyébként kommunikáció- és médiaszakértői végzettséggel rendelkező Kubatov hozzáfűzte:

akinek nincs médiája, annak semmije sincs.

A hirtelen a semmiből újra felbukkanó, majd polgármesteri indulási szándékát bejelentő Borkai Zsoltról – kissé fenyegetőn – azt mondta: a volt polgármester helyében örülne annak, hogy túl van az orgia után kipattant botrányon, illetve annak, hogy egyáltalán ki mer menni az utcára. Kubatov egyébként „baloldali” összeesküvést sejt a polgármester indulása mögött.

(hetek.hu nyomán)

Valódi Hírek