Ketyeg az óra: Pesty László elárulta, szeptemberben borul a bili, kiadják a bűncselekményekről szóló bizonyítékokat

Már nem kell sokat aludni.

Mint ismert, Pesty László kormányközeli dokumentumfilmes a tusványosi fórumon – Bayer Zsolttal egy asztalnál – jelentette ki, hogy „az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ez ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon. A Lölő-klán, a Biden-klán: a kirakatban lopunk, csalunk, hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét, förtelem mind a kettő”.

Pesty az ATV Start című műsorában állította, magas kormányzati körökből is kapott pozitív visszajelzéseket tusványosi szereplése után. Mint mondta, akciójával azt szeretné elérni, hogy tisztuljon a magyar konzervativizmus, ezért bírálja élesen a Fideszt, miközben azt is hangsúlyozta, hogy ő mindennek ellenére is a kormánypárt támogatója. Pesty neveket is ígért,

akikhez BTK-s bűncselekmények köthetők.

„Bizonyos kegyelt nagyurak rámutatnak egy vállalkozásra, panzióra, villára, és azt mondják a tulajdonosnak, hogy »barátocskám, nem ártana neked egy tulajdonostárs«”

– közölte Pesty László a Magyar Hangnak adott interjújában.

Pesty hangsúlyozta: tud olyan bizonyítékokról, videó- és hangfelvételekről, adatbázisokról, amelyek alapján beazonosíthatók az említett bűncselekmények. Hozzátette: ezek nagyságrendileg akkorák, mint az elkövetőik, sőt,

a bűncselekményeket egy gombnyomással elő lehet varázsolni.

„Egy szikével ezt a rákos daganatot ki kéne metszeni”

– mondta Pesty, aki szerint a Fidesz egy „tisztulási folyamat” előtt áll.

A rendező azt is kifejtette, hogy a NER-nek az elmúlt 13 év alatt megváltozott a jelentése: közölte, korábban ez 2,5 millió szavazót, valamint a hozzájuk kapcsolódó sajtótermékeket jelentette, mára viszont egy tucat embert lehet érteni alatta. Kiemelte azt is, hogy mára a NER egyfajta szitokszóvá vált. Azon felvetésre, miszerint ha több támogatói visszajelzést is kapott, akkor miért nem tesznek semmit a jelenség ellen, azt felelte:

„meg kell várni a szeptembert”.

„Ha valaki nem okos, nem ügyes, és nem vállal kockázatot, kétlem, hogy az valódi vállalkozó lenne, akkor neki a nyuszi vagy a mikulás hozza a milliárdokat, és nem a küzdelem, a verseny, ez a darwini értelemben vett verseny. Nekem ez a gondom”

– mondta.

Jövőre vonatkozó terveiről elmondta, az online médiára fog koncentrálni, már csaknem 20 közösségi felületen vannak jelen, az EU-n belül pedig több mint egymillió fős személyi hálózattal rendelkeznek.

Ugyanakkor arról is beszélt, hogy egyik központi oldalukat, amely pont „ezzel a problematikával” foglalkozik egy

terheléses támadás érte.

Viszont Pesty szerint a támadók vétettek egy hibát, amelyből kiderült, honnan támadhatták meg oldalát. Arra a kérdésre, hogy a NER-hez vezethetnek-e a szálak, azt mondta: a NER-t pejoratív értelemben nem tekinti jobboldalinak.

„Magamat és azt a 2,5 millió szavazót, magyar minisztert, Fidesz-vezetőt tartom jobboldalinak, néhány körúti zsebtolvajt pedig nem tartok jobboldalinak, mert sem a keresztény-nemzeti, sem a jobboldali, konzervatív gondolathoz közük nincs,

csak a saját zsebükhöz”

– fogalmazott, majd azzal kapcsolatban, hogy tőlük jöhetett-e a támadás, elmondta: „vannak erre utaló jelek”.

Hozzátette: túl hamar indították el a támadást. Egy Pestyhez közel lévő etikus hekker azt mondta, 20 éve nem találkozott ilyen erejű támadással.

Kapcsolódó:

Mi történt? Gulyás Gergely kizárt egy Orbán-imádót a pártrendezvényről

Kitör a pánik a Fideszben: Elővette az Orbán embereinek bűncselekményeiről szóló bizonyítékokat Pesty László

 

Valódi Hírek