Bayer Zsoltnak most durrant el az agya: Káromkodva szidta a Szigetre látogató fiatalokat

Zavarja a véleményszabadság.

Mint arról mi is beszámoltunk, zúgott a „Mocskos Fidesz!” Krúbi koncertjén a Sziget Fesztiválon. Az Orbán-hű megmondóemberek ezért sorra szólalnak meg a témában.

Természetesen nem maradhatott csendben Bayer Zsolt sem. Legfrissebb blogbejegyzésében

„a jól kitömött középosztály forradalmat játszó hülyegyerekei”

-ről ír.

„Végigbulizva a szigetet, a 40ezres napijeggyel a zsebükben, a 7000 forintos hamburgertől és az 1200 forintos fröccstől tele hassal, bódultan a ki tudja mennyibe kerülő kábítószerektől, többszázezres Iphoneokkal a kezükben, havi fizetésnyi Supreme cuccokban, fél millás Nike cipőben, szeméthegyeket hagyva maguk után, ordították, hogy : » Diktatúra -Diktatúra, Dögöljön meg a Zorbán «

Most kicsit pihennek a plastic forradalmárok, készülnek az őszi »pedagógus« sztrájkra.. A »Diktatúra« ellen kívánnak fellépni.. Persze ha jó idő lesz.. Ha esik, akkor majd máskor.

– idéz egyetértőleg egy kommentet.

Bayer Kötter Tamás helyesírási hibáktól hemzsegő cikkére reagált, aki szerint „miután a szüleik dagadtra híztak az Orbán kormányok által újraiparosított országban, család-,munkabarát kormányzása alatt; élvezik az alacsony SZJA stb. előnyeit hirtelen öntudatos demokratákká váltak, miközben azt sem tudnák megmondani, hogy mi Magyarország államformája”.

Kötter szintén ismert Orbán-hű megmondóember. Persze, a tényekkel ő sem nagyon bíbelődik: az „újraiparosítás” ugyanis annyira nem sikerült Orbán Viktornak, hogy éppen az összeomlás szélén táncol a magyar ipar, az úgynevezett „családbarát” kormány miatt meg egyre kevesebb gyerek születik, az ellenzék által benyújtott családbarát javaslatokat elutasítják, de még a meglévő családtámogatásokat is lassan teljesen megszüntetik.

Valódi Hírek