Megvannak: Kajdi Csaba egyszer csak rátalált a luxusjachtozgató Mészáros–Várkonyi-házaspár vízicirkálójára (+videó)

Lekvárt is vitt „Andinak”.

Az elmúlt hetekben a Várkonyi Andreát is szállító – a Mészáros Lőrinc bankholdingjának érdekeltsége által tulajdonolt – luxusjacht, a Rose d’Or (Arany Rózsa) felbukkant Monacóban, majd Cannes felé vette az irányt – derült ki a hajózási adatokat követő oldalak tájékoztatásából. Az információk szerint a Mészáros–Várkonyi házaspár jachtja pénteken délután érkezett meg a dél-franciaországi város kikötőjébe.

Különös egybeesés, de Kajdi Csaba legújabb videójából kiderült, hogy éppen a franciaországi Monte-Carlo kikötőjében tartózkodik, és ha már arra járt, úgy gondolta, megkeresi a „híres” Rose d’Or-t. Kísérlete pedig sikerrel járt, ugyanis egy applikáció segítségével rá is bukkant a hajóra.

„Megtaláltam a Nemzet Hajóját,

meg kellett nézni, annyit dolgoztunk ezért a kis hajóért! Lölőt nem akartam felkelteni, de a baracklekvárt otthagytam Andinak!”

írta Facebook-oldalán Kajdi Csaba, aki a videóban azt is elárulta, azért keresné meg Mészárosékat, hogy egy üveg lekvárt és egy levelet tudjon nekik átadni.

„Úgy keresem a Lölőt, mint magyarok a Kárpát-medencét! A Miss Andi is itt áll valahol? Ja, az Anna volt. Meg kell nézni, annyit dolgoztunk ezért a kis hajóért.

Ez a mi hajónk! Ez a Rose d’Or! Itt vannak a Lölőék, megy a buli.

Bekiabálok mindjárt, érted, hogy keljetek fel, Andika, kicsi anyám! A Lölőt nem akarom felkelteni.

Lekvárt hoztam, gyerekek.

Na, ezt vettük, nézd meg! A személyzet olasz, azt hallottam”

– hangzik el a videóban, amelyben Kajdi valóban rá is lelt a hajóra.

„Andi, le tudtok jönni? Csak odaadnám a lekvárt! Gyere már le! Cukormentes!”

– suttogott Kajdi Csaba a hajóhoz érkezve, ahol végül a házaspárnak szánt ajándékot is otthagyta.

Videó:

(Kajdi Csaba/Facebook)

Valódi Hírek