Közel sincs vége: Sejtelmes sorokat posztolt Tóth Gabi – vajon kinek szól a mondandója?

A jelek szerint úgy érzi, hogy az egész világ a szájára vette.

Mint írtuk, Tóth Gabi és Krausz Gábor szerdán bejelentették a válásukat. A pár közel azonos szöveget posztolt, ám a sztárséf említett egy „kellemetlen fricskát” is. A rajongók szerint a szavak a Fricska táncegyüttesre utalnak, amelynek egy tagjával zenészkörökben már szóba hozták Gabit.

Mellesleg az énekesnő és a táncoslábú Papp Máté Bence a napokban ellátogattak Jászberénybe a Kárpát-Haza konferenciára, ahol közös fotó is készült róluk. Eközben az ismerősei szerint Krauszt nagyon megviselte a szakítás, teljesen összetört.

A rajongók mellett hazai hírességeinket is váratlanul érte a hír, Nagy Alekosz, Kajdi Csaba és Lakatos Márk keményebb hangvételű kritikát fogalmazott meg a sztárpár szakításáról.

Szombaton Gabi ismét üzent a követőinek. Közösségi oldalán megváltoztatta a profilképét, majd az alábbi szöveget fűzte a fotóhoz.

„Köszönöm azoknak az ismerőseimnek, akik valamilyem formában kifejezték a támogatásukat felém… és azoknak is , akikből olyan mélységeket váltott ki, amilyen szintre soha nem szeretnék lemenni…”

Hogy pontosan kinek, illetve kiknek címezte a sorokat, az a bejegyzésből nem derült ki, ám egy idézet is helyet kapott az üzenete mellett:

„Jaj Istenem hogy éljek meg,
Hogy a világ ne szóljon meg
Szól a világ mit hajtok rá
Úgy ég a tűz ha tesznek rá
Egész világ rólam beszél
De azt mind elfújja a szél.”

(Krausz-Tóth Gabriella/Facebook)

Valódi Hírek