Megindultak a találgatások: Mi lesz most Tóth Gabiék frissen felújított házával?

A baj csőstül jön.

Futótűzként terjedt el a hír a hazai médiában, hogy Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor hat év után szakítottak. A hír mindenkit váratlanul ért, ugyanis a közelmúltban még közös otthonukat tervezték Szentendrén. A ház körüli felújítási munkálatokról pedig rendre beszámoltak a közösségi média felületein.

Tóth Gabi januárban még lelkesen beszélt a férjével tervezett közös jövőjükről. Elmondta, vidékre szeretnének költözni, mert régóta vágyuk, hogy nyugodtabb környezetben éljenek. Az énekesnő annyira várta már a költözést, hogy még kislányát, Hannarózát is új helyre íratta be óvodába ezért. Majd eldőlt, Szentendrére költöznek, de végül keresztülhúzták a számításaikat, szerdán Krausz Gábor ugyanis bejelentette: 6 év után véget ér a házasságuk.

Gabi rendre beszámolt népes követőtáborának is az elmúlt hónapokban, hogyan halad szentendrei házuk felújítása, de arról is vallott, hogy eléggé megviselik a munkálatok, az építkezés sok stresszel járt számára, ráadásul még lakáshitelt is felvettek közösen tervezett otthonukra. A megpróbáltatások miatt Gabi hat kilót is fogyott, mert a tervezettnél lassabban haladtak a munkálatok, ezért volt, hogy panzióban kellett meghúzniuk magukat, ahol dobozaikból éltek.

Senki nem gondolta volna, hogy a történet ilyen véget ér. Úgy tűnt, a nehézségek ellenére is, hogy kapcsolatuk szilárd alapokon nyugszik, ugyanis rengeteg videót osztottak meg közösségi oldalaikon, amelyeken kislányukkal közösen szerepeltek, és mindenki azt hitte, hogy minél hamarabb valóra válhat az álmuk.

Gabi májusban mutatta meg végül követőinek végleg elkészült új otthonukat, ezért már mindenki arra számított, hogy végre sínre került az életük, és végre visszaállhat minden a megszokott mederbe. Ezért is különös, hogy ennyi munka és erőfeszítés után úgy döntöttek, külön utakon mennek tovább az életben. Vajon mi lesz most így közös szentendrei otthonukkal?

Kapcsolódó:

Megszólalt Tóth Gabi a szakítása után – Ezt üzeni az országnak

Itt a vége: Tóth Gabi férje bejelentette a válásukat

https://nyugatifeny.hu/2023/08/09/gyaszol-a-magyar-nep-toth-gabiek-szakitasa-utan-elozonlottek-a-kommentek-krausz-gabor-oldalat

Valódi Hírek