Kegyetlenül kiosztotta egy kommentelő a nők önmegvalósításáról beszélő Rubint Rékát

Szürreális.

Rubint Réka egy podcastműsorban úgy fogalmazott, szerinte a magyar nőknél nagy probléma, hogy a házasság után feladják a saját személyiségüket, mert „csak főznek, mosnak, takarítanak, szülnek”, és az önmegvalósításuk kudarcba fullad.

A fitneszedzőt a téma kapcsán a Mokkában kérdezték pénteken. Az adásban aztán váratlan dolog történt: az atlétikai vb kabalafigurája, a YOUHOO nevű racka juh jelmezébe bújt illető beszaladt a stúdióba, hazavágta a beszélgetést.

Nézd meg a különös jelenetet:

Rubint az Instagram-oldalán posztolt az adás után. A bejegyzés alatt az egyik kommentelő nagyon kiakadt a fitneszedző mondatain. A kommentjét változtatás nélkül tesszük közzé:

„Ne haragudjatok, hosszú lett, de ez a legújabb önmegvalósítós, feleségekbe beleszállós hakni betette nálam a kiskaput 😠

Drága Réka, látjuk, most rajtad a sor, hogy végighaknizd az összes médiát és szórjál egy kis ❤️tough love-ot❤️ a híveid fejére.

Értjük, te független feleség vagy, mert a te művészneved továbbra is Rubint Réka, annak ellenére, hogy már huszonkilencszer hozzámentél életed szerelméhez.

Szeretnék neked egy kicsit mesélni a feminizmusról, mielőtt a beteges képzelgéseid arra sarkallnak, hogy feministának kiáltsd ki magad…

Te, kedves Réka, egy szó nélkül, ölbe tett kézzel nézted végig, ahogy a férjed többmillió nőt megaláz.

Megjegyzem ennek köszönhetitek a vagyonotok tetemes részét.

Nem a tinglitangliknak, hanem annak a szexista hímsoviniszta, nőket (és férfiakat!!) degradáló szégyenteljes monológnak, amit a hites uracskád pár éve egy borgőzős live-ban előadott.

Most, hogy a férjed teljesen vállalhatatlan lett és végre már mikrofon közelébe sem engeditek, feltétlen szükségét érezted, hogy te is mondj valami erőset, ami nagyot üt, ezért te is beleszálltál a feleségekbe. Szerinted ha valaki Kovács Béláné, az feladta a függetlenségét. Mert az egyetlen helyes út az, amit te követsz.

Igaz, pénzért veszed a barátaidat, a híveidet, sőt, a téged ajnározó médiamegjelenéseket is, de ugye ne akadjunk fenn apróságokon. Tudod Réka, az anyukám, a nagynénéim, a nagymamáim, az összes női felmenőm »Kovács Béláné« volt, és furamód mindegyikük független nő maradt, feleségként is.

Kivívták férjeik és környezetük tiszteletét, senki nem Béla néninek vagy Kovács néninek szólította őket, senki nem gyalázta őket, a férjeik nem csalták meg őket.

És ha hiszed, ha nem, kedves Réka, ehhez egyiküknek sem kellett pénzért kamerák előtt félmeztelenül fetrengenie vagy lovakhoz dörgölőznie.

Te, kedves Réka, nem a fitnesst, nem az egészséges életmódot hirdeted, hanem a szexualitást. Képeid, videóid nem azt üzenik a nőknek, hogy »Élj egészségesen!«, vagy »Légy független!«, hanem hogy »Légy szexi!«. Ennél antifeministább üzenet egy nőtől nem is érkezhetne.

Persze minden ember – férfiak és nők egyaránt!! – vonzó akar lenni, de neked Réka ez az egyetlen üzeneted!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

Valódi Hírek