Kitört a botrány Agárdon: Kőkemény üzenetet küldtek az Orbán-kormánynak a vendégmunkások miatt (+videó)

30 napot adtak a kormánynak.

Egy egészen szokatlan videó látott napvilágot a közösségi média felületein. A közzétett videóban egy férfi arról számolt be, hogy több megkeresést is kapott arra vonatkozóan, hogy „valaki most már csináljon valamit”.

„Hát én most megígérhetem nektek, Önöknek, hogy teszünk!”

– jelentette ki.

Hangsúlyozta:

ultimátumot adnak a kormánynak.

„Egy hónapot kaptok arra, hogy az agárdi szakambulancia és pedagógiai szakszolgálat épületéből és szállodájából eltakarítsátok a vendégmunkásaitokat! Ha nem teszitek meg, mi fogjuk megtenni!”

– közölte.

„Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy a nép el fogja nézni tétlenül azt, hogy kisemmizitek a beteg gyerekek alól azt az egyetlen olyan intézményt, ami az ő gyógyulásukat elősegíti, és ahol a családjukkal nyaralni tudnak.

Hát ezt most már nem fogjuk lenyelni”

– tette hozzá.

„Kiállítotok oda egy embert, és azt mondatjátok vele, hogy »gazdaságtalan volt az üzemeltetése a létesítménynek«? Tudjátok, hogy akkor mivel kéne kezdeni? A felcsúti focicsapattal. Meg a rohadt stadionjaitokkal. Mert arra volt 300 millió, igaz?! Megint felújítani a stadiont. Meg bohóckodni a focipályán. Arra van.

Ugandai templomokat építeni Isten tudja, hány milliárdból, arra szintén van!

180 milliárd forintja van a kormánynak arra, hogy újra kormányzati autókat vásároljon. Nem gyerekmentőket, nem rohammentőket, kormányzati autókat. K*rvára kell nektek újra a kormányzati autó. Nagyon kell.

De arra, hogy egy olyan létesítményt fenntartsatok, ami a beteg gyerekeket segíti, arra nektek nincs pénzetek, igaz?

Szépek vagytok!

30 napotok van, hogy eltüntessétek onnan, és vegyétek komolyan az ígéretet,

mert a népnek most már k*rvára elege van belőletek!”

– közölte.

Videó:

@andreaulmannboros #Agard#gyerekek#vendégmunkások#beteggyerekek#gazdaságtalan#ultimátum#Magyarorszag#magyarkormany#pénz#szakambulancia ♬ Powerful songs like action movie music – Tansa

(Andrea Ulmann Boros/TikTok)

Valódi Hírek