Botrányos videó került elő Pintér Sándorról a státusztörvény elfogadása után

A belügyminiszter szerint „a tanárok jól érzik magukat”.

Megírtuk, hogy kedden a parlament elfogadta a státusztörvénynek nevezett pedagógusokat sújtó bosszútörvényt. A hónapok óta tartó tiltakozások ellenére, a törvényt átverték, így pedig több ezer pedagógus hagyhatja el a pályát, amelynek következménye, hogy tovább romolhat az oktatás egyébként is tragikus állapota.

A 444.hu egy nappal a státusztörvény elfogadása után, a WHO és a kormány egészségügyi konferenciáján találta meg Pintér Sándort, aki a pedagógusok felmondásával kapcsolatos felvetésre azzal viccelődött, hogy szerencsére nincs semmilyen tanárbetegség.

„A tanárok egészségesek és jól érzik magukat”

– mondta a belügyminiszter, aki hozzátette: ő nem tart a tömeges felmondásoktól. (Szavai szerint hozzá még egyetlen egy sem érkezett.)

Pintér Sándor elmondta azt is, hogy ő – fogalmazott – bízik benne, hogy meg tudják győzni a pedagógusokat, „hogy továbbra is a magyar ifjúságot és gyermekeket tanítani kell”. Hozzátette: ők „modernizálni szeretnék” az oktatást, és úgy látja, tárgyaltak mindenkivel, vélekedése szerint pedig mindent megtettek az ügyben.

Videó:

Kapcsolódó:

Koránt sincs vége: Óriási bajt okozhat Pintérék frissen elfogadott státusztörvénye

https://nyugatifeny.hu/2023/07/05/csunyan-rafazhatnak-orbanek-eljarast-indithat-az-europai-bizottsag-a-bosszutorveny-miatt

Valódi Hírek